Lavender Day


Astazi am avut o zi mov.

Am purtat fustita mea mov pe care mi-am facut-o mai demult si pe care v-am aratat-o intr-o postare trecuta, am folosit un parfum mov (Bond Girl Forever-Avon), mi-am facut unghiile mov si mi-am rasfatat picioarele cu gelul racoritor Yves Rocher.

Mai am un pic din acest gel, cativa mililitri, dar intentionez sa imi mai cumpar inca un flaconas. Pretul sau este convenabil: 21 de lei (50 ml) iar efectul este foarte revigorant. Eu il folosesc dupa baie de obicei si mi se pare mult mai eficient decat crema de picioare de la Sabon. Si aceasta din urma este de calitate, dar se absoarbe mai greu decat gelul si mai degraba imi hidrateaza pielea decat sa o invioreze :).


Aseara am inveselit un pic lacul de unghii Trendy, adaugand in el trei stropi de oja roz aprins Bourjois si un strop de oja albastru inchis de la Avon. Am obtinut o nuanta exact asa cum imi doream. Culoarea initiala era un pic cam stearsa, prea pala, fada. Am adaugat apoi un strat de lac transparent cu paiete de la Bourjois si gata manichiura. Dar...din greseala, astazi, chiar inainte sa plec la scoala am dat cu acetona peste 2 unghii si am fost nevoita sa sterg tot. Pentru ca mai aveam doar 15 minute pana sa plec, am renuntat sa imi refac unghiile si am plecat cu ele asa...vai de capul lor!


 Inclinatia mea de astazi spre mov poate fi explicata prin faptul ca am ascultat 4 ore melodiile Patriciei Kaas. Si cand ma gandesc la ea, ma gandesc in primul rand la Franta. Iar cand ma gandesc la Franta, vad involuntar lanuri de lavanda in fata ochilor. Culoarea mov mi se pare atat de french incat nu ma mira faptul ca Patricia o poarta atat de des.

Patricia Kaas mi se pare una dintre cele mai frumoase  3 femei de pe planeta, alaturi de Jacqueline Bisett si Sophia Loren. Acesta este evident doar punctul meu de vedere. Pe ele 3 le vad singurele esantioane atunci cand vine vorba de stil si sex-apeal. Sunt femeile pe care le vad ca fiind cuceritoare atat pe ecrane cat si intr-o bodega din suburbii. Vi-o imaginati pe Patricia Kaas cantand intr-un bar provincial? Ar fi irezistibila! Nu e de mirare ca monsieur Truica nu i-a rezistat :D



Comentarii

Simona Tucu a spus…
Interesant topul tau, nu am privit-o niciodata pe Patricia Kass in felul acesta, desi imi place enorm timbrul sau special.
Mie imi place Michele Mercier foarte mult, reprezinta etalonul meu de frumusete feminina din toate timpurile. :)
Ah, si julieta Szonyi imi place mult de tot ( a jucat in Toate panzele sus si Felix si Otilia ).

Frumoasa starea ta de "lavanda" :)
pupici!
coco a spus…
super a iesit oja...si eu le pritocesc de le merg fulgii :)
Gina Cristiana a spus…
Exact un gel revigorant folosesc si eu si este in acelasi timp si hidratant (chiar foarte m-a uimit) se numeste "Crema intens hidratanta pentru picioare" insa se gaseste numai in revistele pentru reprezentanti Avon si e 5 lei :-p problema ar fi ca miroase a mentol.. :*
Toma Aurora a spus…
Simona, dupa nume nu le cunosteam pe actritele mentionate., dar cautandu-le pe internet am descoperit ca M.Mercier este superba: este o combinatie intre Sophia Loren si Brigitte Bardot.

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Coco, eu abia am inceput sa le combin. Cred ca in curand le voi schimba pe toate :D
Toma Aurora a spus…
Ginuta, stiu despre care este vorba. Si eu sunt repr. Avon decai am acces la acea revistuta. Am vazut-o si in campania curenta, dar am optat pentru gama u rodie si ciocolata. Daca stiam ca este buna o bagam si pe ea in comanda :(
Gina Cristiana a spus…
:-p stai linistita ca din revista nu cred ca o vor scoate foarte repede. Te pup
Adina Aruştei a spus…
cat de frumoasa este oja!