Guest Post: Sampon anticadere Bunica Agafia


Am rugat-o pe sora mea sa faca o scurta descriere unui sampon pe care il foloseste de cateva luni bune si care pe mine m-a atras gratie ambalajului sau foarte frumos: samponul siberian fortifiant anticadere pe baza de cedru si 18 plante.
Iata cum mi-a descris ea produsul:

"Samponul l-am achizitionat in urma cu 8 luni de la standul celor de la Cosmetica Verde, care au participat ca expozanti la Targul de Martisor de la Sala Dalles. M-a costat 28 de lei un recipient de 500 de ml. In primul rand ma fost atrasa de ambalaj: mi s-a parut foarte rustic si imi crea senzatia de ceva natural. 

De cand l-am cumparat l-am folosit de 2 ori pe saptamana, alternandu-l uneori cu samponul L'Oreal Force Vector.  Pana in prezent am consumat cam o treime din sticla, asadar se consuma foarte-foarte greu. La o prima samponare face  spuma placuta, abundenta. La o a doua samponare consecutiva eu m-am confruntat cu un exces de spuma, asa ca nu l-am mai folosit niciodata de doua ori in cadrul unei singure spalari a parului.

Un lucru care l-am apreciat a fost mirosul. Semana foarte tare cu Vichy Dercos, are o aroma medicinala care duce spre aroma de catina. Mai disting si ceva mentolat : cedru, sulfina, sapunarita, salvie, lemn dulce...inca nu mi-am dat seama a ce miroase exact :)) .


Ca si efecte: caderea parului este redusa semnificativ. Daca inainte, la fiecare baie ramaneam cu un pumn de par in mana, acum imi cad maxim 10 la fiecare spalare. Acest lucru, alaturi de mirosul placut si faptul ca produsul este unul longeviv ma face sa il recomand persoanelor cu parul normal/gras care se confrunta cu probleme similare. "



V-am pus si o poza cu ingredientele, daca sunteti interesate de acest aspect. Nu este un produs natural 100%, dar are un continut mare de extrecte din plante si multe uleiuri extrase din plante.


Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Neata :* Mie imi cade parul foarte rau si am incercat diverse tratamente dar fara rezultat. Voi cauta si in magazine acest sampon, daca nu o sa astept un targ la Sala Dalles si voi merge :)) 500 ml la un pret foarte bun :) Te pup
Toma Aurora a spus…
Ginutza si eu am avut probleme in trecut, la fel ca si sora mea. Eu am incercat Vichy fiole si nu am observat mari imbunatatiri in afara faptului ca de atunci nu mi-a mai aparut deloc matreata.

La mine au functionat pastilele Eurovita Par si Unghii. Le-am luat timp de 2 luni consecutiv si rezultatele s-au vazut, sa stii!

Te pup!
coco a spus…
aha...chiar eram curioasa , l-am vazut la un pavilion ! multumesc !
Special Koko a spus…
Haha, dau de sora ta si aici :))
Toma Aurora a spus…
Coco, noi am stat la standul lor destul de mult timp...eram fascinate de toate sticlutele acelea interesante. Am luat mai multe de la ei, unele produse au fost bune, altele bunicele... depinde si daca iti priesc anumite ingrediente!

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Hello Koko,


Da, sa vezi ce ochi mari a facut cand a vazut hainuta leopardut la tine in postare. Abia se trezise, dar cand a vazut-o a strigat "Hiii! Leopardutulllll!"