Favoritele lunii septembrie :)


Luna aceasta nu am incercat prea multe lucruri noi fata de luna august.
In mare parte am utilizat aceleasi cosmetice ca in trecut si am facut doar mici schimbari.

Keratina lichida Byphasse se afla printre produsele mele favorite pentru ingrijirea parului. Am descoperit-o in septembrie si ma bucur ca am ales sa o cumpar. O alta decizie inteleapta a fost achizitionarea deodorantului cu citrice Bourjois, care are un miros placut, este foarte fresh si eficient. Abia astept sa incerc un nou spray din gama lor... momentan nu m-am decis pe care il voi alege!

Un produs de care nu sunt 100% incantata este gelul de dus Little Black Dress. Nu imi place aroma sa, este foarte diferita de cea a parfumului. Dar face spuma si nu usuca pielea, asa ca, din punctele astea de vedere, nu ma pot plange.

In luna septembrie am cam rarit-o cu aplicarea lotiunii. In primul rand datorita faptului ca mi-a fost mai tot timplu frig. Mai ales seara... Nu suportam sa stau dezbracata mai mult de 5 minute, imediat veneau toate frigurile pe mine:)) Dar intre timp, problema s-a rezolvat si am reluat procesul de lotionare, folosind lotiunea pentru copii de la Sabon. Este foarte hidratanta si nici macar acum, cand am ajuns aproape la fundul sticlutei, nu a facut scamute in timpul aplicarii.

Daca de lotiune am cam fugit, de exfolierea tenului am devenit obsedata. In fiecare seara mi-am curatat fata cu ajutorul cremei abrazive fine cu ceai alb Avon, avand grija sa nu mai utilizez gel de curatare in acel moment, pentru a evita uscarea pielii. Este un exfoliant grozav: puterea de curatare nu este cea mai buna, dar are o formula cremoasa, laptoasa, care te indeamna sa o folosesti cat mai des.

De pielea corpului am cam uitat...am exfoliat-o de 3 ori in luna care s-a incheiat. Tot din cauza frigului. Preferat sa ma spal doar cu gel de dus si sa ma imbrac repede-repede. Am folosit scrubul cu portocale Sabon, care imi aminteste de zilele superbe de vara.

Pentru hidratarea tenului am folosit aceleasi creme ca si luna trecuta, cremele Anew de la Avon. Parca v-am spus ca am gasit pe sub pat o cutie plina, nu?! Tineam minte, asa vag, ca parca imi cumparasem doua in aceeasi comanda, dar nu stiam unde se poate ascunde una dintre creme :))
 Crema de ochi este, in schimb, aceeasi. Are o viata lunga, ce pot spune!

Parfumul favorit: Bond Girl Fever. De ce? Pentru ca este puternic, usor masculin, intunecat, misterios si senzual in acelasi timp. Pacat ca nu persista mai mult de 3- 4 ore pe piele...pe haine rezista insa mai bine.


La capitolul make-up lucrurile au stat simplu: am folosit ca baza un amestec din fond de ten Calvin Klein si Fond de ten MAC. Asta pentru ca nuanta pielii mele nu mai este la fel de inchisa cum a fost acum o luna, dar nici la fel de deschisa cum ar fi iarna. Asa ca a inceput sezonul combinatiilor, in materie de fond de ten ;)

In rest: putin fard Color Trend pe linia de jos a ochiului si 2-3 straturi de mascara 2000 calorii de la Max Factor.


O luna nu foarte interesanta in materie de cosmetice, in sensul ca nu am folosit multe produse noi. Am multe sigilate, nedesfacute, care asteapta sa consum mai intai ce am.  Cred ca e pentru prima data in ultimii 5 ani, cand reusesc sa ma abtin sa nu desfac 5 lotiuni deodata, sau 5 geluri de curatare. Si am observat ca asa imi fac o parere exacta despre eficienta unui produs si ma abtin sa arunc flacoanele de jumatate pline la gunoi.

Ne vedem curand.... imi pregatesc un mic wish-list de octombrie ;)

Comentarii

Miuri a spus…
si eu am trecut la combinat de nuante luna asta ;)) te pup
Descude a spus…
Eu am folosit toate deodorantele din gama Bourjois,mi-au placut toate in afara de cel in recipient alb,nu suportatm mirosul si parca nici nu era foarte eficient!
Pup
Toma Aurora a spus…
Miuri, ma gandeam eu ca multe fete procedea la fel cu amestecarea fondurilor de ten . Si mi se pare ca, doar in modul asta pot obtine o nuanta care sa se potriveasca culorii tenului meu.

Descude, gata, am bagat la cap: stau departe de cel alb! Mi-a facut asa, cu ochiul, unul mov inchis. Cred ca el va fi...urmatorul!
:))
Descude a spus…
E posibil ca tie sa iti placa cel alb,nu se stie:D
Cel mov inchis e super,chiar il recomand!
Sadie a spus…
Eu sunt fan declara Bourjois Mineral Respect, in ambalaj alb cu verde deschis. Sunt la al treilea spray si il am si pe al patrulea in dulap. :)