Desavarsit & Genial : Spring 2012



Cand eram mai mica, detestam tot ce prezenta pe podium Dolce& Gabbana, eram terorizata de hainele lor punk, care mi se pareau foarte outfashion si masculine. In plus, ma saturasem de atata negru si rosu, incat ma rugam ca in curand, lumea sa deschida ochii si sa nu mai laude geniul celor doi designeri.

Apoi, incepand cu superbele colectii aparute dupa 2007, D&G m-a impresionat intotdeauna aproape pana la lacrimi. Hainele lor imi par acum perfecte, special croite pentru a fi purtate zi de zi de femei iubitoare de culoare. An dupa an, colectiile de primavara-vara m-au tinut ore intregi in fata monitorului, iar orele petrecute admirand defilarile spectaculoare se scurgeau mai repede decat secundele.



Personal, nu am decat o pereche de blugi creata de aceasta firma si nu mi-as permite sa dau mii de euro pe tinutele lor. Dar in fiecare sezon am rugat-o pe sora mea sa imi faca la masina modele similare. Apoi le-am decorat manual, conform articolelor originale. Niciodata nu mi-a fost rusine sa copiez un model D&G, pentru ca aceste creatii sunt atat de desavarsite, incat nu ma consider in stare sa creez ceva mai presus de ceea ce vad.



Desi de obicei ma imbrac in nuante pastelate, mereu am adorat hainele foarte incarcate, atat ca colorit cat si ca detalii. Colectia primavara-vara 2012, parca s-a inspirat din toate dorintele mele. Este uimitor sa iti vezi visele transformate in realitate!


Materiale diafane, imprimate cu flori de narcisa, in care accentul cade pe viata- pe acel bulb din care se naste minunata floare, urmate apoi de broderii ivoire, in care sunt parca abandonate niste narcise fara stralucire, nude! Posete impletite, eco-style si pantofi cuminti!


Iar cireasa de pe tort: o rochie jucausa, desprinsa parca din jocuri cu bufoni, saltimbanci, parcuri de distractie din veacurile trecute, totul invaluit intr-un parfum oriental, misterios si extra-feminin.


Iar pentru domni, designerii propun tinute lejere, colorate, deloc futuriste:



O colectie de exceptie, deloc exagerata, adresata oamenilor care se reinveteaza an de an!

Comentarii

Marra a spus…
Arata foarte bine toate:D si eu de ceva timp ador sa vad culori mai cuminti,pasteluri,dantela...
te pup
Toma Aurora a spus…
Marra, am vazut ca in colectia primavara vara 2012 de la Blugirl hainele vor fi dantelate si pastelate :*
Ionela Băloi a spus…
Ai un blog foarte bun! :)
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Ionela!
Monica - Pisica albastra a spus…
pfoaaai de mine!!! minunat!!!
iar rochia aia nude cu detalii multicolore e absolut incredibila!!
Toma Aurora a spus…
Hello, Monica!


Si eu am ramas masca cand am vazut pozele pe Elle.com. Le-am admirat indelung si am zis sa le impartasesc si celorlalti pentru ca merita!