Comanda Styx.ro


In urma cu 3 zile am aflat ca cei de la Styx au reduceri de 40% in magazinul lor. Am fost atat de entuziasmata incat nu m-am putut abtine sa nu imi cumpar ceva, desi nu stateam foarte bine cu finantele. Am zis ca indiferent ce-o fi, nu pot rata aceasta oferta.

Cele doua sampoane de la Wella pe care le folosesc in prezent sunt aproape goale si mi-am dorit sa incerc o varianta mai naturala in ceea ce priveste spalarea parului. Asa ca m-am concentrat pe acest lucru si mi-am comandat: sampon incolor cu henna pentru par vopist (31.33 lei) si balsam incolor cu henna pentru par vopsit (31.33 lei). De asemnea mi-am ales un unei de migdale dulci (34 lei)  pentru hidratarea scalpului si a parului in acest sezon necrutator.

Cele doua geluri de curatare pe care le folosesc sunt pe terminate si am cumparat un sapun Alpin Derm cu lapte de iapa pentru a-mi demachia tenul dimineata si inainte de culcare. Comanda a venit foarte repede: am plasat-o duminica si a ajuns astazi la ora 10 la mine la poarta prin curier. In mod normal, curierul ajungea la mine miercuri, cand plasam comenzi pe alte site-uri.


Cei de la Styx au fost tare draguti si mi-au trimis si niste mostre ale unor produse din magazin. Le voi imparti cu fetele care au contribuit la comanda (am beneficiat si de transport gratuit, deoarece valoarea comenzii a fost de peste 100 de lei). Eu am testat deja laptele hidratant cu lapte de iapa si este un produs foarte bun: este hidratant, se absoarbe imediat, are o textura de iaurt, iar aroma este foarte naturala.


Voi reveni cu impresii despre aceste produse dupa ce le voi folosi!


Comentarii

Gina Cristiana a spus…
:) Ce repede a ajuns comanda. Suna atat de bine tot ce ai comandat..As fi vrut si eu cate ceva de pe site ul lor insa chiar si cu discountul de 40% am zis sa stau linistita :)). Sa le folosesti cu placere :*
Toma Aurora a spus…
Ginutza, incredibil de repede a ajuns. Si imaginneaza-ti ca eu stau la tara. Cel mai devreme curierul ajungea cam in 2 zile.

Multumesc de urari! :*