Avon Day :)


Astazi am primit comanda de la Avon si mi-a venit si coletul de la Yves Rocher!

O sa va prezint pentru inceput produsele primite de la Avon, mentionand de la inceput ca aceasta campanie, care se afla in desfasurare, mi s-a parut mai slaba decat campaniile precedente. Eu justific acest lucru prin faptul ca urmatoarele doua cataloage sunt "imbibate" de promotii foarte atragatoare, pentru sezonul sarbatorilor.

Am tras aceasta concluzie ca si client, pentru ca eu sunt doar cu numele reprezentant (nu strang comenzi decat de la mine si sora mea si rarerori de la vreun prieten). Eu nu prea am avut ce sa imi aleg in mod deosebit, asa ca m-am axat pe cosmetice practice, pe care le folosesc in mod obisnuit.

Mi-am cumparat deodorantul cu penepe galben pentru ca citisem pe blogul Scorpiutei ca miroase ca vechea gama Naturals. A avut dreptate, chiar miroase a pepene galben. In oferta pentru reprezentanti din campania viitoare exista gelul lichid din aceeasi gama, pe care sigur nu il voi rata. In plus, are si un pret fantastic:6,99 lei!

Nu am putut sa ma abtin sa nu iau fulgisorii de baie cu aroma de floare de lotus. Sunt asa draguti si au un miros foarte cald, floral, placut. Abia astept sa ii folosesc!

Tot din oferta pentru reprezentanti mi-am ales un lichid emolient si o crema abraziva cu rodie si ciocolata. Au un miros demential! Se simte mai mult aroma de ciocolata si mie imi aminteste de ciocolata Heidi cu cirese confiate.

Cand eram in liceu aveam 10 luciuri de buze cu bila. Tin minte ca intr-o zi consumam jumatate dintr-un flacon. Erau glossuri ieftine, pe care plateam maxim 2 lei. Am gasit la Color Trend buciu de buze roll-on cu aroma delicioasa de mar copt. Este foarte lichid si se simte placut pe buze. Este incolor si contine si putin sclipici. Imi place faptul ca nu curge mult produs pe langa biluta!


A fost oferta la Planet SPA: oricare 2 produse la 26 de lei. Eu mi-am ales serul pentru fermitate cu minerale de la Marea Moarta, iar sora mea un al produs similar. Nu l-am desfacut inca, sper sa tonifieze pielea si sa se absoarba rapid.

Pentru ca in ultima vreme imi colorez foarte des unghiile, am zis ca trebuie sa investesc si eu intr-un lichid pentru uscarea rapida a lacului de unghii. A fost la un pret bun in aceasta campanie (12 lei) si o sa revin in curand cu o postare in care il voi supune mai mulotr teste ;).

Momentan am in casa foarte multe perii si doar un pieptene, caruia i s-au si rupt vreo doi dinti. Aveam nevoie urgenta de un pieptene rar si rezistent, pentru ca am un talent deosebit in a le rupe manerele. Cel de la Avon este mai lung si mai dur decat m-am asteptat si este un instrument bun, care descurca usor parul.



Acestea fiind spuse, va las si promit sa fac diseara o postare despre comanda de la Yves Rocher pe care am ridicat-o in aceasta dimineata, de la posta.

Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Deabia astept sa imi ridic si eu zilele astea comanda :D sunt cuper incantata de oglinda din aceasta campanie. Sa le folosesti cu cea mai mare placere. Eu de pieptene nu sunt incantata..simt sa imi rupe firele de par

PS: Azi a ajuns fondul de ten Vichy :X:X Deabia astept sa iti vad comanda Yves Rocher..trebuie sa dau si eu una insa mai astept si cu greu ma abtin..

Te pup
Toma Aurora a spus…
Ginutza, te referi la oglinda aceea cu sistem de iluminare? As fi vrut-o si eu, dar mi s-a parut cam scumpa si mi-am luat de curand de la un magazin de cofiscate doua oglinzi duble ieftine, cu cadru din metal.


Sper sa nu patesc la fel cu pieptenele. Mie nu mi se incurca parul de obicei, o sa folosesc doar partea cu dinti rari.

Super! L-ai incercat deja?


Despre Yves Rocher tocmai am aflat ca vor trimite oferte de Craciun saptaman viitoare!!! Ne-a anuntat o fata pe forumul Elle! Asa ca eu zic sa mai astepti un pic, ca nu se stie ce surprize ne vor oferi!
Gina Cristiana a spus…
Da, la cea cu iluminarea. Imi doream de mult o oglinda ca aceea insa in revista dimensiunile sunt atat de mici..sper sa nu o cumpar si sa fiu dezamagita si pentru ea am renuntat la cateva mici placeri din brosura :))

Am probat fondul de ten si este foarte tare. Multumesc mult, ca fara tine nu stiam de existenta lui. :*

In legatura cu Yves Rocher, daa cred ca pana saptamana viitoare voi avea rabdare :))
Alina a spus…
Si eu am crut sa-mi iau acel gloss cu bila, eram nostalgica pentru ca la liceu foloseam unul albastru:)))Dar mi-a fost frica sa nu inceapa sa curga. La inceput se inchidea bine si dupa 2-3 saptamani era tot lipicios.
Toma Aurora a spus…
Ginutza, ma bucur nespus ca iti place fondul de ten. Eu de cand l-am primit nu mai folosesc altceva :)) Imi doresc sa il cumpar si pe cel de la Avon, am inteles ca este foarte bun. Sora mea l-a primit ieri, dar nu a vrut sa il desfaca :(. Ea e genul care incepe un produs doar dupa ce il consuma total pe anteriorul, asa ca mai am de asteptat.


Sa postezi imagini cu produsele cand le vei primi!

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, cu acesta de la Avon nu cred ca vei avea probleme. Am citit pe site-ul lor din Uk ca multa lume se plange ca nu prea curge luciul de buze pe langa bila. Eu am tras aceeasi concluzie. Trebuie sa treci cu bila de 10-15 ori ca sa te "luciuiesti" bine.

Te pup!
Descude a spus…
Dar din ce campanie ti-ai luat produsele acestea?Din campania 15?
Am vazut si eu niste produse care ma tenteaza dar eu nu am la cine sa dau comanda:(
Alina a spus…
Iar ma tentezi!:)) Si stii ca n-am voie decat 10 produse..
Toma Aurora a spus…
Descude, da, din campania 15. Nu ai niciun reprezentant in zona?! Wow....eu am vreo 20 la mine aici in localitate, doar :)) Nu ai gasit nici pe google pe cineva din orasul tau care sa faca comenzi?
Toma Aurora a spus…
Alina, stiu, stiu. Dar nu cred ca te vei putea abtine. Gandeste-te ca pana la sarbatori mai sunt doua luni si deja numarul de 10 produse a fost micsorat:))
MoGio a spus…
Am si eu gloss-ul , cu aceeasi aroma . Nu curge pe langa , il port saracul ba in buzunar , ba il geanta , il zapacesc . Curge mult pe bila daca e tinut cu capul in jos . Cred ca e cel mai economicos luciu de buze :)) Il am de jumatate de an , il folosesc in fiecare zi , si am consumat abia un sfert din el .