Shopping Day: Lacuri de unghii


Ieri am fost la shopping de lacuri de unghii.

Initial doream sa imi iau doar niste oje nude pentru french, pentru ca imi place foarte tare acest tip de manichiura. Insa vazand atatea sticlute nu m-am putut abtine si am calcat stramb, ajungand acasa cu nuante noi in plus.

Acest lucru se datoreaza probabil si lipsei mele de experienta cu ojele: niciodata nu am avut mai mult de doua lacuri in casa, motiv pentru care imi explic nebunia actuala de a avea cat mai multe culori.

Va spun de la inceput ca ojele, indiferent de firma au costat intre 5,5 si 6,5 lei, cu exceptia celei verzi- Glamour- care a costat cam pe jumatate cat celelate.
 Le-am cumparat din doua magazine no-name, unde va sfatuiesc si pe voi sa va duceti atunci cand doriti sa va cumparati lacuri noi (o oja Maybelline costa aici 5,5 lei, in timp ce in DM costa 12 lei).


Nuantele nude pe care mi le-am luat sunt de la stanga la dreapta:
-Flormar  319;
-Colorama 9 Icing Sugar;
-Flormar 011.


Ieri am descoperit o noua fima de oje: Trendy by Cosbell. Preturile sunt foarte mici: 5,5 lei, iar gama de culori este foarte variata. Eu de mult mi-am dorit un violet pastel si un roz candy: nuantele corespunzatoare sunt 65 si 35.

Ojele colorate sunt alese de sora mea, care este mare fana a culorii verde in materie de lacuri de unghii. De data aceasta a cautat un verde paduret si l-a gasit la Trendy.

Nuantele din poza sunt:
-Trendy 49;
-Flormar Neon N002;
-Glamour 167.


Dintre ojele cumparate, ieri am folosit-o pe cea Colorama de la Maybelline. Este a doua oja pe care o am din aceasta gama si sunt foarte multumita de ea. Cel mai mult apreciez faptul ca se ususca foarte repede si nu lasa dare inestetice in urma aplicarii cu pensula.


Comentarii

Alina a spus…
Buna, vroiam sa ti spun ca ai un blog cu mult bun gust si ca-l citesc constant :)
Tu si inca vreo cateva fete m-ati determinat sa-mi fac si eu blog. Poate ai timp sa te mai uiti din cand in cand prin el http://alinaluibrumarel.blogspot.com/

p.s. imi place mult oja albastra,am o slabiciune pentru culoarea asta pe unghii
Toma Aurora a spus…
Buna Alina,

Iti mulrumesc pentru aprecieri, am adaugat blogul tau in lista persoanelor pe care le urmaresc. Te pup!
vreau sa-ti spun ca stiu cum e: nici eu nu ma dadeam in vant dupa oje si acum parca am devenit obsedata: caut nopti intregi pe bloguri diferite nuante, ma documentez, caut swatchuri, alerg prin magazine...
de curand mi s-a pus pata ca-mi trebuie o oja aurie "foiled", dar n-am gasit inca nimic nici macar pe aproape de "visul" meu. oricum: total atipica atitudinea pentru mine, care stiam doar de "french", rosu si nude (plus combinatii: mai faceam french cu varfurile rosii. era "my signature manicure") :))

dar te rugam, spune-ne: unde e magazinul no-name de unde ti-ai luat bunatatile? me NEED to know! :))) saru'mana!
Pisica Albastra
Toma Aurora a spus…
Pisicuta albastra, magazinul este din Targoviste, pe undeva prin micro 6 pe bulevard.
Era unul asemanator in Bucuresti, in pasajul de la Unirii de langa Gabroveni, dar ....l-au demolat!!! Era un magazin plin plin numai cu lacuri de unghii....era ceva de vis, nu alta :((!
Marra a spus…
of of sa stii ca eu nu am mai fost demult tare la vanat oje!chiar o sa ma duc maine ca mi-ai facut ''pofta''!:))
te pup Aurora mea draga
Imi plac primele trei lacuri.Multumesc ca ai scris si ce nuante sunt >:D<
Toma Aurora a spus…
Marra, sa ne anunti ce gasesti pe blogul tau. Pup back:X


It's Friday Somewhere cu multa placere :* Aceastea 3 sunt si preferatele mele, din acest motiv le-am prezentat primele .
Aurora, scuze ca raspund abia acum: in Targoviste nu ajung prea curand :)) dar pe cel din pasajul acum renovat il stiu si-l frecventam chiar des :)
M-am ofticat maxim cand am auzit de la prietenul meu ca au demolat tot pe acolo (da, si el stia de dragostea mea pentru magazinul ala)
oh, well...imi trebuie o "sursa" noua :)
Pisica Albastra