Review: Exfoliant cu portocala si ghimbir Sabon


In postarea de astazi va voi prezenta un produs pe care l-am inceput cu putin timp in urma, dar despre care mi-am facut deja o parere sigura.

Am inceput sa il folosesc dupa ce mi s-a terminat un produs similar, tot de la Sabon: gelul exfoliant Tropic. Ca si textura stiam ce ma asteapta: o sare fina, o spuma moale si nu foarte abundenta, o consista groasa a produsului in general.

Ca si aroma am ramas placut impresionata de aromele gelului exfoliant cu portocala si ghimbir: am avut aceeasi senzatie ca atunci cand savurez un suc natural de portocale. De altfel, nu veti simti deloc diferenta intre gel si suc, decat daca le gustati!

Am spus ca exfoliantul are o textura groasa, dar cu toate acestea aluneca destul de bine din sticluta. Aceasta nu este prevazuta cu dozator sau pompa, dar este suficient de stramta la gura incat continutul sa nu curga in voie:

Ambalajul arata foarte dragut, iar culoarea vioaie a produsului este apetisanta! Va spun cu mana pe inima ca in momentul de fata este tubul cosmetic care ma atrage cel mai tare atunci cand vreau sa fac baie.

Deoarece are un continut ridicat de sare (ingredientul exfoliant), nu va recomand sa il folositi daca sunteti proaspat epilate deoarece o sa va usture rau de tot pielea. Daca totusi sunteti rezistente la durere veti constata ca sarea grabeste procesul de inchidere a ranilor mici provocate de epilator/ aparatul de ras. Daca aveti pielea sensibila, nu cred ca este o solutie prea indicata, totusi!


Pentru cine este curios, am pus si poza cu ingredientele gelului.

Pretul unei sticlute de exfoliant are 300 ml, iar pretul sau este de 41 de lei. Acest produs poate fi cumparat direct din magazinele Sabon sau de pe site-ul www.sabon.ro. Eu am o pasiune pentru produsele acestei firme si le recomand cu placere tuturor celor care doresc sa isi relaxeze trupul si mintea.

Comentarii

Alina a spus…
Ce bine arata!Parca simt si cum miroase dupa ce am citit descrierea ta.
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Alina. :*
modelepeunghii a spus…
Da, am incercat astfel de produse, sunt f bune calitativ, iar pretul este rezonabil. Am sa incerc si ce mi-ai recomandat tu. Multumesc frumos.