Favoritele lunii august

A trecut si ultima luna a acestei veri si iata-ne la inceput de toamna!
Eu una, inca nu m-am obisnuit cu gandul ca vara s-a terminat si sper ca vremea buna sa tina inca 2 luni de acum inainte :)

Voi incepe sa descriu favoritele acestei luni incepand cu un produs care nu ma impresionase foarte mult pana de curand: balsamul leave-in Wella. Intial, nu aveam o parere foarte buna pentru acest spray profesional, singurul plus pe care i-l gasisem fiind faptul ca oricat de mult produs aplicam parul nu se imbacsea deloc. De curand mi-am decolorat un pic varfurile, am renuntat la co-wash (nu stiu de ce, inca nu imi explic, dar momentan sunt dezamagita de hotararea mea pentru ca parul se ingrasa imediat dupa samponare), iar firele de par erau aspre la extremitati.

Dupa doua serii de decolorari (care ce-i drept au durat doar 5 minute fiecare), acest spray mi-a regenerat varfurile dupa doar 2-3 aplicari . Concluzia: pentru un par normal nu este un produs esential, dar pentru unul aspru este cu siguranta un must.

Deodorantul cu bila Rexona m-a impresionat in aceasta luna. Are un miros placut, discret si este destul de eficient. A fost singura varianta a deodorantelor Rexona pe care am mai gasit-o in supermarket si m-am mirat, deoarece stiu ca in trecut aveau multe feluri de produse in diverse nuante, in acelasi supermarket.

Un produs pe care il folosesc de doua luni de zile si din care nu am consumat decat un sfert este crema de picioare de la Sabon. La inceput nu mi s-a parut foarte hidratanta, nici acum nu mi se pare, dar miroase foarte bine si ofera un grad optim de hranire pielii. Aplicata zilnic, pastreaza pielea moale si catifelata.

 Spray-ul intim Avon a fost o alta surpriza placuta a acestei luni! Are un miros foarte, foarte-lejer si are intradevar proprietatile unui deodorant. Datorita dimenisunii il pot purta cu mine peste tot! Gelul de dus Little Black Dress mi-a placut doar ca si consistenta, dar ca miros m-a cam dezamagit. Este gelatinos si cremos, dar nu mi se pare ca seamana foarte tare cu parfumul din aceeasi gama.


La capitolul rezervat ingrijirii fetei, favoritele acestei luni au fost sapunul menta Sabon si cremele de fata si ochi Anew de la Avon. Despre gelul de curatare nu pot spune decat ca are o putere de curatare foarte mare si un miros revitalizant, care ii va trezi si pe cei mai somnorosi dintre noi. Cremele de la Anew sunt in schimb minunate!!! Cea pentru fata am consumat-o din pacate si ma gandesc sa imi iau o alta crema Anew Clinical, pentru ca mi s-a parut excelenta: intra repede in piele, hidrateaza foarte bine tenul, nu face scame, miroase foarte placut, pielea ramane fooooarte fina. Crema de ochi este aproape plina, mi se pare ca se consuma foarte greu: partea gelatinoasa nu mi se pare cine stie ce, dar cea cremoasa imi place la nebunie.

In ceea ce priveste produsele de machiaj, pudra bronzanta trio de la Yves Rocher a fost din nou folosita in aceasta luna. Cred ca nu se va termina in veci aceasta pudra....Tusul Constance Carrol si rimelul pentru volum Deborah au fost singurele optiuni pentru machiajul ochilor, iar fondul de ten Calvin Klein mi-a pastrat tenul mat o zi intreaga (impreuna cu pudra pulbere de la Yves Rocher- alt produs care parca nu se mai sfarseste).
 Lacurile de unghii pe care le-am folosit in aceasta luna au fost cele 3 nuante de la Avon. Ultima dintre ele, Vanilla Shake mi s-a parut un pic mai lipicioasa fata de celelalte, iar in ceea ce priveste timpul de uscare am fost un pic dezamagita: se ususca destul de greu in cazul in care aplic 2-3 straturi. Intr-un singur strat este transparenta, nu are deloc putetre de acoperire. Este o oja buna pentru french, dar acum doua zile i-am gasit un inlocuitor mult mai bun: oja Maybelline.


Comentarii

Alina a spus…
Tin minte ca intr- o vreme foloseai Riche Creme de la Yves Rocher. Ai putea sa-mi spui cum este Anew Clinical in comparatie cu ea?

Mersi mult!
Toma Aurora a spus…
Buna Alina,


Mai folosesc si acum Riche Creme, mai am jumatate din recipient plin. In comparatie cu cea de la Avon, Riche Creme se absoarbe mai greu si are acele caracteristici ale cremelor anti-imbatranire: textura groasa, foarte hidratanta. Cea de la Anew este adresata tuturor categoriilor de varsta, se absoarbe imediat si lasa tenul foarte luminos si hidratat.
Alina a spus…
Ok, mersi. Riche creme am avut si eu si mi-a placut, dar cand am vazut ca e adresata categoriei + 50 am zis ca e "putin" prea devreme s-o folosesc constant. S-ar putea sa incerc si anew, desi acum am vreo alte 3 creme:)Sunt obsedata de riduri si hidratare!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Cu placere Alina.
Si eu am un fel de obsesie pentru cremele anti-rid...mi se pare ca trebuie sa previn din timp aparitia celor adanci si mai ales...sa scap de cele fine, de expresie!
Te pup si eu!
Ionny a spus…
Aurora, tu tii cont de ingredientele cremelor de fata cand le alegi? Sunt atat de confuza:-?

App, nuanta aceea verzuie de la Avon am comandat-o si eu acum, abia astept sa o primesc:D
Toma Aurora a spus…
Ionny, nu tin cont de ingrediente, de obicei iau cremele la intamplare...citesc inainte cateva review-uri pe internet si daca mi se pare ca e ceea ce caut o iau, daca nu nu.
Am incercat si creme naturale, facute din unt de cacao, ulei de cocos si uleiuri esentiale, dar nu m-am impacat prea bine cu ele- mi s-au parut foarte grase.
Ionny a spus…
Multumesc de raspuns, si eu sunt de aceeasi parere. Am incercat crema bio, cu ulei de argan si mi-a blocat porii. De la dermatocosmetice am facut iritatie... soo.. tot cele obisnuite sunt mai bune!