Review Masca cu ciocolata si menta Montagne Jeunesse

Aceasta este a doua masca de la Montagne Jeunesse pe care o folosesc si am fost multumita de efectele ei, motiv pentru care voi cauta noi pliculete colorate cu care sa ma rasfat atunci cand ma simt obosita sau stresata.

Masca am cumparat-o din Kaufland cu numai 4,99 lei (7-8 lei in Carrefour si DM). Nu imi amintesc daca era la reducere sau nu, cert e ca ramasese ultima pe raft si nu am ezitat sa o insfac.

Ca si consistenta, masca seamana cu o crema delicioasa de ciocolata. Ca un fel de Finetti mai exact. Are o aroma foarte placuta: dulce-mentolata. Textura sa este foarte, foarte fina. Se intinde usor, iar senzatia din momentul aplicarii este tare placuta.


Mi-a placut ca aroma sa este una naturala, se simt miresme de namol/argila combinate cu note mentolate si ciocolatoase. Masca se usuca in aprox. 15 minute si devine maro deschis. Se clateste imediat si lasa pielea moale, catifelata, hidratata.
Am apreciat faptul ca este o masca hidratanta, asa cum este specificat pe plic, desi contine argila- un ingredient purificator, cu mare putere de curatare si detoxifiere a pielii.
Un plic are 15 ml si pana caum am folosit-o de doua ori. Mai am suficienta cantitate pentru inca 2 tratamente, asa ca raportul calitate/ pret este mai mult decat bun.
In final, va servesc cu ceva delicios, tot cioco-mentolat:





Comentarii

alexandru a spus…
aurora, ma voi uita si eu dupa masca asta cand ajung in kaufland!
cu pozele de final, pe mine personal m-ai "chinuit"!:P :))
pupici!
(ilda76)
Unknown a spus…
Am incercat si eu masca asta mai de mult, dar nu pot spune ca m-a impresionat. Mi se pare ca au multe sortimente mult mai reusite :).
De asemenea, eu nu am in ce sa tin ce imi ramane :(, asa ca sunt nevoita sa o folosesc o singura data (insa, doar in cazul celor care nu se aplica si pe gat). Tu in ce o depozitezi?

Pupici!
LittleD.
Toma Aurora a spus…
Ilda, si pe mine m-a chinuit poza cu prajitura, de aceea am si pus-o in postare. Cine stie, poate intr-o zi ne vom incumeta si o vom pune in aplicara in bucatarie! Pup:*
Toma Aurora a spus…
LittleD. eu momentan nu am incercat decat doua sortimente din gama de masti, nu prea am cum sa le compar, dar daca tu imi spui ca exista altele si mai bune atunci sunt si mai fericita!!!
Eu tai plicul cu foarfeca pe colt, apoi lipesc o bucata de scotch mai lata fix peste taietura. Astfel resigilez plicul si produsul ramane intact, nu se usuca deloc.

Te pup si eu! ;*
Unknown a spus…
yammm... vreau si eu delicii ca acestea! :X;X:X
te-am adaugat la lista mea de bloguri interesante! :D:D
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Ale!
Te-am adaugat si eu la bloguri urmarite- lace.bunny sunt pe google!:*