Mini-shopping Day !

Am plecat hotarata ca caut cartea Frumusete la minut, dupa ce am citit o postare referitoare la ea pe un blog de beauty. Adevarul este ca pana acum nu m-a dezamagit deloc: este foarte frumos scrisa, ca un soi de revista de frumusete detaliata.Pana acum am citit vreo 40 de pagini din ea si imi doresc sa nu se mai termine :)) A costat 14 lei impreuna cu revista Unica si eu am gasit-o cu greu la un chiosc dintr-un oras de provincie. A aparut acum vreo 2 saptamani, dar ca de obicei, eu ma trezesc ultima si raman in urma la capitolul reviste.

Hoinarind prin Kaufland, am dat cu ochii de masca Gliss cu 3x keratina lichida, pe care nu o mai vazusem in viata mea! Asa de entuziasmata am fost incat nu i-am rezistat. Produsul este un fel de masca instant, destinata parului degradat, care actioneaza intr-un singul minut! De ce sa-l tai? mi-am zis eu repede, ca vocea din reclama Gliss. Si uite asa, mi-a mai scapat mana pe un spray leave-in cu 19 ingrediente active. Gama asta cu 19 substante imi este foaret cunoscuta, am fost foarte multumita de ea in trecut, nu stiu de ce am abandonat-o! Spray Gliss am mai avut...nota 10! Hidrateaaza, face parul ultra moale si usor de pieptanat, rezista cel putin 2 luni daca il folositi zilnic (eu il aplicam si pe parul umed si pe parul uscat).

Tot in Kaufland am vazut mastile Montagne Jeunesse la un pret ultra-convenabil: 4,99 lei! Rafturile erau goale, eu am mai gasit doar masca cu ciocolata si menta cu care ma voi rasfata in aceasta seara impreuna cu un vechi cobai: mama mea (pe ea experimentez tot felul de masti si seruri si cred ca e cam suparata pentru ca in ultima vreme nu am mai tesat nimic impreuna cu/ pe ea).

Pentru ca am fost lovita de febra unghiilor lungi, mi-am achizitionat si un creion alb pentru manichiura si un dizolvant pentru lacul de unghii fara acetona, ambele de la Blanchette B, o marca proprie Kaufland.

N-am uitat nici de cartea de la Adevarul: Deserturi cu ciocolata, o carte plina de retete usoare si cred eu, foarte delicioase. Am observat ca cei de la Adevarul s-au axat in ultimele carti pe retete cat mai simple, cu ingrediente la indemana oricui si au renunatat la sofran, nucsoara, rucolla si alte minunatii destul de scumpe, pe care nu oricine si le permite pentru o masa in familie.

Comentarii

Masca cu ciocolata am incercat-o si eu cu o prietena ;;) Mi-a lasat fata foarte fina :X
Am uitat sa iti zic sa ai grija cu cartea ca imediat se desprind paginile :)
Toma Aurora a spus…
Am folosit-o si eu ;) Arata asa de bine incat am vrut sa o gust...de fapt am gustat-o si avea gust de namol/argila:))

Multumesc pentru sfat, voi avea grija de carte, macar sa apuc sa o citesc, iar apoi o asez undeva sa stea linistita, sa nu se rupa ;)


Pup:*
LazyCat a spus…
cand gatesti ceva bun?:D
Toma Aurora a spus…
LazyCat nu stiu inca...de la o vreme am devenit cam lenesa in ceea ce priveste bucataria. Eu sper sa fac ceva cat mai curand pentru ca m-am cam saturat sa mananc dulciuri din comert.
Pup:*
alexandru a spus…
hihi, am savurat acest shopping impreuna cu tine!:D
sa impartasesti si cu noi tipsurile aflate din carte, ok?!:)
kisses!
(ilda76)
Marra a spus…
vreau si eu la shopping:((mie atat de lene sa ies din casa doamne.daca m-as putea teleporta ar fi excelent:)) te puup