Favoritele lunii iulie

Iata ca a trecut si luna iulie!
Mai avem doar o luna de vara, iar apoi gata distractia...vor incepe ploile, temperaturile ne vor tine tot mai mult timp in casa, iar iarba verde si pomii veseli vor ramane doar amintiri! Aceste lucruri nu trebuie sa ne intristeze insa, este un ciclu firesc! Trebuie sa vedem si partea buna a lucrurilor: cand este mai frig afara stam mai mult si ne rasfatam cu produse hidratante si aromate.
Dar m-am cam dus cu vorba si m-am abatut de la subiectul acestei postari: favoritele lunii!

In cap de lista pun lotiunea cu cocos Yves Rocher, pe care o folosesc dupa ce ma spal cu gelul de dus din aceeasi gama. Imi place ca este light, se absoarbe imediat si pentru ca miroase a cocos, a vacanta.  

Sapunul menta pentru spalarea fetei Sabon L-am inceput abia zilele acestea, dupa ce mi-am luat la revedere de la demachiantul Yves Rocher.Aroma sa foarte mentolata ma trezeste instant dimineata si ma revigoreaza profund seara!

Balsamul de buze Balea este singurul produs pe care il suport pe buze vara. Este foarte usor, moale si lucios si miroase a miere....miam-miam! Nu este ultra hidratant, dar nici nu usuca buzele.

V-am povestit despre lotiunea autobronzanta Alverde si evident ca am inclus-o pe lista lunii iulie.Sunt in continuare foarte multumita de ea si nu cred ca ne vom despartite foarte curand!

De vreo 3 saptamani folosesc in fiecare seara crema cu menta pentru picioare Sabon. Nu este la fel de hidratanta ca balsamul YR, dar este moale si se absoarbe imediat, lasand pielea foarte placut parfumata.

Gelul exfoliant Tropical Sabon este pe finish si o sa imi amintesc mereu de el cu placere. Vara viitoare cu siguranta il voi cumpara- avand aceeasi aroma. In scurt timp il voi inlocui cu fratiorul sau cu portocale si nu imi va mai lipsi chiar asa de tare!



La capitolul parfumuri, gama Today de la Avon a fost din nou in topul preferintelor mele. V-am mai spus ca aroma aceasta este cea mai frumoasa si deosebita pe care am mirosit-o la vreun parfum (si am testat atatea!!!). Am vazut ca in campania 14 parfumul va fi la oferta: 69 de lei si nu cred ca il voi rata. Lotiunea abia am prins-o la comandare si nu cred ca va mai aparea vreodata in catalog. Deja am consumat jumatate din ea si ma gandesc cu tristete la ziua in care voi arunca ambalajul gol la cos.

La capitolul make-up, lucrurile stau astfel: fondul de ten HIP si fondul de ten MAC au fost folosite aproape zilnic. Ambele imi plac, deoarece au o textura lejera si uniformizeaza foarte bine culoarea tenului. Ambele au SPF, iar acest lucru le face grozav pentru vara. Maine voi primi fondul de ten de la Calvin Klein si abia astept sa vad cum sta treaba cu el. Sper sa fie ceva in genul celor doua prezentate mai sus!

Fardul trio bronzant Yves Rocher pare sa nu se mai consume! Unde mai pui ca am si unul nou, de rezerva! Este singurul blush pe care il suport, pentru ca se vede foarte discret, in functie de ce nuante combin.

Rimelul Oriflame a fost un produs grozav, care nu m-a dezamagit: nu s-a uscat si nu s-a scuturat niciodata de pe gene. Cu toata dragostea ce i-o port, cred ca il voi inlocui luna aceasta cu tusul pentru gene de la Deborah.

Pudra pulbere Yves Rocher este un alt produs interminabil!!! O am de aproximativ 6 luni si nu am ajuns nici macar sa consum a 5-a parte din ea, desi o folosesc aproape zilnic. Este foarte fina si se potriveste atat peste un fdt mai deschis cat si peste unul inchis.


Acestea sunt favoritele lunii care tocmai s-a incheiat. Abia astept sa citesc pe blogurile voastre ce cosmetice preferate ati avut!:*

Comentarii

Simona Tucu a spus…
Pudra pulbere pare interesanta, cred ca ma duc si eu la standul Yves Rocher sa vad care-i treaba cu ea :p
Ionny a spus…
Pudra de la YR o am de un an, o folosesc zilnic si este abia pe jumatate:D

Mi s-a facut dor de Today, insa doar in sezonul rece il suport, pentru vara e putin cam puternic pentru mine:D

App, introducerea ta m-a intristat putin.. ma ingrozeste gandul ca va veni toamna.. sunt indragostita iremediabil de vara:X:X:X:X
Toma Aurora a spus…
Simona, imi place foarte mult blogul tau...cred ca astazi il voi citi pe tot daca am timp suficient. Mi-au atras atentia produsele Anian!!!


Ionny, atunci chiar ca are viata lunga pudra asta. Eu tin minte ca am avut una de la Avon si in 2 luni s-a terminat. Dar celei de la YR orice i-as face nu se conuma:))
Stiu ca iti place mult vara, ai demonstrat acest lucru prin atatea postari estivale:) PUPI