Comanda Produsecosmetice.ro+ Reviews

Marti am primit produsele comandate de pe Produsecosmetice.ro: fond de ten Infinite matte de la Calvin Klein si 3 tusuri Quick Stroke de la Constance Carroll. De cand le-am primit le-am testat (tusul deja il cunosteam) si astazi va impartasesc primele impresii despre fondul de ten.

Fondul de ten Infinite Matte este destinat persoanelor cu ten normal/mixt/gras. Vine intr-o gama larga de culori, care nu au vreo ordine anume, gen: de la nuanta cea mai deschisa la cea mai inchisa, asa ca fie testati intr-un magazin fizic nuantele, fie o luati la nimereala. Eu am ales nuanta 204 Cafe au lait, care este un pic cam deschisa pentru tenul meu la momentul actual (dar dupa ce se va duce bronzul va fi tocmai buna). Nu va luati niciodata dupa culoarea sticlei, deoarece aceasta este vopsita pe dinauntru si nu reprezinta nuanta produsului din tub.
Ambalajul este foarte practic: sticluta cu pompita:
Eu am testat prima data produsul in magazinul de pe Gabroveni: farduri.ro si am zis ca trebuie sa il am, deoarece este un fond de ten cremos, moale, care se intinde foarte bine.
La prima pompare a iesit un ulei colorat super lichid: stiam ca asa se va intampla deoarece am citi multe review-uri pe makeupalley.com. Dupa 2-3 pompari textura fondului de ten este urmatoarea:
 Dens si cremos: asa cum imi doream!
Aplicarea sa este foarte usoara; se intinde uniform, este buildable, puteti aplica oricate straturi unul dupa altul pana ce obtineti acoperirea potrivita. Eu aplic un singur strat deoarece nu vreau sa imi simt fata foarte incarcata. Acesta este rezultatul dupa un singur strat:   
BEFORE

AFTER
Eu sunt multumita de acoperire: este una medie pentru un singur strat. Cu doua straturi obtineti o acoperire foarte mare, dar aspectul nu mai este unul foarte natural.
Fondul de ten nu se strange in ridurile fine si se impaca excelent cu pudra mea usoara de la Yves Rocher, dar si cu fardurile de obraz:
In aceasta poza m-am blushat cu fardul trio bronzant de la Yves Rocher.
In concluzie sunt multumita de fond de ten: este rezistent (acest lucru l-a confirmat si sora mea), este matifiant si se impaca excelent cu orice alt produs de make-up. Pretul sau pe site este de 80 de lei, iar pretul sau standard in magazine este de 36 de dolari. Eu am avut si o mica reducere de la Groupon si am platit cu 40 de lei mai putin pentru intreaga comanda:) In magazinul de pe Gabroveni costa 60 de lei dar sunt nuante fie foarte deschise fie foarte inchise.

Tusul Constance Carroll este produsul meu preferat din aceasta categorie de cosmetice: este mat, intens, rezistent si ieftin (15 lei) si in plus are o pensulita subtire, ultra-precisa. Un tus i l-am dat suroii mele si eu am mai ramas cu 2: o provizie suficienta pentru urmatoarele 6 luni.

Comentarii

LazyCat a spus…
si eu folosesc un fdt de la calvin klein,respectiv infinite hydration and i love it!nu am avut probleme cu el,imi place aspectul tenului.sunt curioasa cum e varianta "matte".
Toma Aurora a spus…
LazyCat pe Infinite Hydration l-am testat si eu prima data si m-a cucerit...la iarna e al meu!!! Acum am tenul mult mai gras si nu cred ca ar rezista foarte bine pe fata mea! Pup:*
Marra a spus…
Aurora imi place maxim chestia asta de la slabute care calculeaza caloriii:X.e numai buna sa-ti treaca pofta de ciocolata cand vezi cate calorii are:))
Toma Aurora a spus…
Marra, calculatorul este intradevar de mare folos, pacat ca de multe ori evit sa il utilizez (pentru ca sunt o super-pofticioasa). :*
Sa le folosesti cu placere!>:D<
Zuzele a spus…
Chiar ma intrebam cum este fd de ten CK:) L-am vazut la outlet si nu stiam daca merita sa-l cumpar sau nu, insa asa cum zici si tu n-am gasiut niciodata o nuanta potrivita :( Eu sunt indragostita MAXIM de Dior Forever - cel mai bun fd de ten de pe planeta:)) dar costa 230 lei sau chiar mai mult:( de pe strawberry ai cumparat vreodata?
Toma Aurora a spus…
Da, e foarte greu cu nuantele :((.Si mie imiplace un fond de ten de la Clarins, dar e prea scump si nu stiu daca m-ar lasa inima sa il cumpar. Nu am comandat niciodata de pe Strawberry , dar am inteles ca au free shipping catre Romania. Eu nu am posta vamala decat o data pe saptamana in judet si ar fi prea complicat sa comand :(
Clara7 a spus…
Buna am descoperit blogul tau de curand si pot sa spun ca mai cucerit pe deplin. Felul in care scrii ma indeamna sa citesc din ce in ce mai mult. Am citit articolul tau si am cautat imediat fdt pe okazii si l-am gasit aici http://www.okazii.ro/catalog/65945030/calvin-klein-fond-de-ten-infinite-hydration-si-infinite-matte-super-oferta.html la 25lei ceea ce mi se pare un pic suspect. Am vazut ca tu ai luat si fdt de la vichy tot de pe okazii si ar vrea sa imi zici ce crezi tu despre el.
Toma Aurora a spus…
Clarra, multumesc pentru aprecieri!
Fondul de ten Vichy este in termen de valabilitate, este foarte bun, nu este contrafacut, vine insotit de mini-kabuki. Si l-au mai comandat si alte fete si au fost, de asemenea, foarte incantate de ele. Din cate m vazut eu, fondul de ten de la Calvin Klein a fost o data la reduceri pe fragrancedirect.co.uk la 2 lire, deci eu cred ca pretul de pe okazii este justificat. Te pup!


Fereste-te pe okazii de firmele precum Chanel, Dior, Lancome, fondurile de ten la 100 de ml si produsele care nu seamana la ambalaj cu originalele.
Clara7 a spus…
Multumesc mult sfaturi o sa comand si eu fdt de la vichy... :*