Avon Day :)


Ieri am primit comanda de la Avon, impreuna cu cea de pe Produsecosmetice.ro. Desprea aceasta din urma va voi vorbi mai tarziu, acum ma voi ocupa doar de produsele cumparate de la Avon.

In primul rand mi-am dorit foarte tare setul cu noile produse pentru ingrijirea tenului Anew Aqua Youth, format din gel de curatare, crema de ochi si gel hidratant de zi/nopate. Acest set costa in catalog 59 de lei, insa l-am cumparat mult mai ieftin ca reprezentant si deoarece am avut mai multe seturi in comanda am primit cadou parfumul Little red dress. Parfumul va fi lansat in campania 13 si va costa 84 de lei la pret standard; el a reprezentat produsul oferit in urma parcurgerii programului motivational pe durata campaniei 11/2011. Miroase a trandafiri, este fix pe gustul meu! Imi aminteste putin de Love Blush!

Mi-am dorit foarte tare si vopseaua, in nuanta Saten ciocolatiu. Nunata rezultata are reflexii foarte calde, exact cum ma asteptam: un maroniu deschis cu sclipiri de ciocolata laptoasa. Este o nuanta pe care o caut de multa vreme si la care imi doresc sa raman pe veci! Este posibil ca acest lucru sa nu se intample, dar asa gandesc la momentul actual ;)



Tot o noutate in campania 11 a fost spray-ul deodorant pentru igiena intima, care are o aroma foarte suava, aproape nici nu miroase si este foarte eficient. Am mai avut un produs similar de la Oriflame, doar ca acela avea un nmiros puternic (si foarte frumos!) si nu avea alt rol decat de a parfuma zona intima. Acesta de la Avon mi se pare mul mai eficient si spre surprinderea mea este destul de mare: un tub de 12 cm lungime: ma asteptam sa fie mega-minuscul, gen mostrele de parfumuri :)!


M-am decis sa imi las si eu un pic unghiile sa creasca, asa ca mi-am luat intaritorul cu minerale. Este al treilea intaritor pe care il am de la Avon: am mai avut unul verde si altul cu sclipici auriu...ambele si-au pastrat consistenta pana la ultima picatura. Din acest motiv mi-am luat mai mult produsul, am zis ca macar il folosesc pe post de lac de unghii si il pot folosi linistita si peste 3 luni, fara sa ma tem ca s-a intarit!

Nu puteau lipsi balsamurile de par: am ales balsamul cu bambus Naturals deoarece vroiam ceva usor, nu foarte hidratant (pentru hidratare am luat alceva, va voi povesti in alta postare), cu o aroma foarte fresh! Nu l-am folosit inca, abia maine o voi face. Oricum, pana acum balsamurile Avon nu m-au dezamagit, reusind sa imi descalceasca foarte bine parul.

Pentru campania 12 am un nou wishlist. Probabil il voi modifica de 10 ori pana voi da comanda, dar asta e tot farmecul!

Comentarii

Anda Zelenca a spus…
Asa fac mereu si eu. Ma gandesc si ma razgandesc intr-una!:))

Gelul de curatare m-a dezamagit, mie personal nu-mi place si mi se pare ca miroase puternic a sapun. In plus, orice as face imi intra in ochi si ma ustura de mor, cu celelalte n-am patit asa ceva. :)) Anyway, nu e mare pierdere, o sa-l folosesc ocazional.

Daca LRD miroase asemanator cu Love Blush, clar il vreau!:D

:*
Toma Aurora a spus…
Anda, nu am folosit decat crema pentru ochi pana acum. Mi se pare o crema buna, nu m-au usturat ochii de la ea. Sunt curioasa cum va fi gelul, sper sa reusesc sa il tin departe de ochi. Eu sparam sa fie un fel de gel Anew Rejuvenate (foarte puternic si fresh):(

LRD chiar miroase a Love Blush...si sora mea a spus exact acelasi lucru prima data cand l-a mirosit. Sper ca va fi si pe gustul tau!

Pup:*