Summer Fun: Produse Ella Ballerina


Vara este pentru mine sinonimul perfect al cuvantului vacanta!
Este anotimpul in care ma trezesc foarte tarziu, imi petrec tot timpul in aer liber, citesc afara la umbra unui copac, ma bronzez linistita, mananc prajituri cu multe fructe... si astfel ma intorc, 2-3 luni pe an, la amintirile copilariei. Totul imi miroase a bomboane dulci si a guma de mestecat aromata!

Unul dintre personajele pe care le ador este Ella Ballerina, micuta dansatoare de pe produsele pentru copii ale gamei Avon. Jurnalul din imaginea de mai sus este primul produs cu Ella pe care l-am avut. Il am de cativa ani buni si nu il voi arunca niciodata, desi este mega-jerpelit si mai ai are doar cateva pagini.
Ca a venit vorba de pagini, daca ati stii cat de dragute sunt:

 Pe fiecare fila, Ella danseaza cu bagheta ei cu floricica! Este un jurnal adorabil, pe care as vrea sa il revad in paginile brosurii (daca nu acum, macar peste cativa ani cand i-l voi cumpara viitoarei mele fiice sau , de ce nu, baiatelului :)).
Momentan folosesc cu drag doua produse destinate ingrijirii pielii, doua produse delicioase ca si textura, culoare, ambalaj!


Spumantul de baie il folosesc pe post de gel de dus. Are 400 de ml si se consuma foarte greu. Seamana cu un jeleu lichid de culoare roz aprins si miroase a guma de mestecat Hubba-Bubba roz! Face muuulta spuma si iti lasa pielea delicios parfumata. Mirosul nu ramane foarte mult pe piele, dar a costat in jur de 9 lei asa ca nu pot avea multe pretentii!


Lotiunea de corp este foarte light, este mai degraba un lapte usor de corp. Miroase a bomboane Cippy (daca va mai amintiti bomboanele acelea mici mici pe care bunicile noastre le puneau pe coliva) si simt o aroma de cirese atunci cand o aplic pe piele. Despre nivelul de hidratare nu stiu exact ce sa spun: se absoarbe repede si lasa pielea moale, dar nu hidrateaza excesiv. Lotiunea are 125 ml, costa in jur de 12 lei si nu stiu daca mai exista in brosura.


De cateva zile am o obsesie pentru o salata foarte gustoasa si foarte ieftina!
Aceasta salata o prepar din:
-o jumatate de varza mica taiata fideluta (am dat 0,3 lei pe o varza mica)
-2 linguri iaurt (Casa Buna- 0,5 lei)
-2 felii sunca de pui taiate fideluta (1 leu)

Aceste ingrediente costa in jur de 2 lei si din ele puteti prepara o salata uriasa (cam de doua ori cat o salata de la SpringTime cu varf). Puteti adauga si rosii, castraveti, mazare, etc. Eu o mananc cu paine toast si este perfecta pentru o cina usoara sau o gustare dupa pranz.

Comentarii

MeMyself&...Beauty a spus…
ella!!!sa stii ca ma batea si pe mine gandul sa-mi comand.
Unknown a spus…
Postarea emite unde dulci...Le simtiti si voi?
Toma Aurora a spus…
MeMyself, eu ti le recomand;)!

Endre, chiar asta vroiam sa trasmit!Te pup!
Ana Ulmanu a spus…
scuze ca ceea ce intreb nu are legatura cu postarea dar recomanda-mi si mie niste magazine in care gasesc costume de baie frumoase si nu f scumpe. Sau site-uri ceva...
Anonim a spus…
cat de simpatice sunt produsele ella ballerina ... vreau si eu jurnalul, arata super cute ♥
Toma Aurora a spus…
Hello, Ana!
Am vazut cateva costume de baie dragute la H&M, dar erau genul acela care cred ca se gaseste si prin magazinele locale mai ieftine!Pe internet sunt multe site-uri de gen, dar au preturi destul de mari.
Daca ai drum prin Bucuresti iti recomand magazinele dinspre Universitate spre Unirii. Sunt multe magazinele cu haine si au si costume de baie interesante (iar preturile sunt de maxim 60 de lei).
Pup!
Toma Aurora a spus…
Allie si eu imi doresc un jurnal nou, dar nu mai exista!:(