Happy Sabon Day :)


Astazi a ajuns comanda de la Sabon la destinatie!!!
Am asteptat cu sufletul al gura aceste produse pentru ca nu le mai testasem inainte, cu o singura exceptie: crema pentru picioare cu menta.

Cupoanele de la Groupon au expirat duminica, asa ca momentan fac o pauza de la cumparaturile Sabon, cel putin pana cand vor baga Happy Hours (stati cu ochii pe pagina lor de Facebook). Aceasta comanda nu facea parte din calendarul de shopping de cosmetice si m-a usurat de 250 de lei (aceasta este suma minima pentru ca transportul sa fie gratuit). Eu zic ca am facut o afacere pentru ca am cumparat toate produsele la jumatate de pret si in plus o voi face si pe sora mea fericita, oferindu-i un cadou:

Despre produsele comandate de ea nu pot sa va vorbesc foarte mult, nici macar nu le-am vazut ambalajul, pentru ca nu le-am despachetat. Stiu ca am comandat pentru ea un ulei de dus, o lotiune de corp, o crema de maini si un pachet de servetele demachiante, toate avand o aroma nou lansata: Blooming Feast. Am desfacut totusi un capacel si am simtit o aroma de flori de maces! Foarte placuta aroma!

Multe din produse au venit ambalate pentru cadou, pentru ca le-am bifat din neatentie (imi merge cam aiurea mouse-ul in ultima vreme). Aas arata comanda proaspat scoasa din cutie:
Cei de la Sabon mi-au facut si o mica surpriza: doua pompite pntru gel de dus si o sacosa de hartie, perfecta pentru ambalarea cadoului.
Revenind la cumparaturile facute pentru mine, va prezint:

-Ulei de dus cu lacramioare- miroase foarte dragut, a lacramioare si a alte flori asemanatoare (cu parfumuri cristaline, de primavara);

-Gel serbet cu lacramioare- miroase usor diferit fata de ulei, duce mai mult spre ghioceii de padure!

-Ulei de dus cu trandafiri- v-am spus ca ador mirosul produselor Sabon cu trandafiri, deci nu mai e nevoie de o alta descriere;

-Ulei de corp cu trandafiri- are pulverizator!!! are pulverizator!!!Ce mult m-am bucurat ca nu ma voi chinui cu folosirea sa. Si mirosul: de vis: de trandafiri de dulceata!

-Crema de picioare cu menta: mai am inca un borcanel, imi place ca miroase fix ca menta mea din gradina si ca este racoritoare;

-Scrub cu portocala- arata si miroase exact ca un pahar de suc stors direct din portocale/ ca Prigatul acela cu pulpa;

-Sapun exfoliant cu Lychee- am ales aceasta aroma pentru ca citisem pe blogul cuiva ca cel cu lamaie miroase cam uratel. Nu are o aroma spectaculoasa, dar sper sa exfolieze bine pielea.

-Servetele demachiante: doar le-am mirosit, au o aroma de levantica amestecata cu ceva mai lemnos...pe ambalaj scrie patchoulli, dar eu nu ma pricep prea bine la astfel de miresme exotice.


Acestea fiind spuse, abia astept sa ma rasfat cu ele, sa le folosesc si sa va impartasesc impresii. Si...deja ma gandesc la un viitor wishlist...bineinteles, dupa ce bugetul meu isi va reveni un pic!

Comentarii

LazyCat a spus…
*drooling* ce de bunatati!sa le folosesti cu placere!:*
Toma Aurora a spus…
LazyCat, abia astept sa le folosesc pe toate! Pup:*
alexandru a spus…
Dumnezeule mare, cred ca e prima data cand privesc produse de ingrijire si salivez (la propriu!)!!! Lacramioare...it's heavenly!!!
banuiesc ca dand un search aflu preturi pentru produsele acestea insa...ma tem sa nu fie inaccesibile si sa ma necajesc!
Sa le folosesti sanatoasa si happy-happy!
Kisses! (ilda76)
Toma Aurora a spus…
Ilduta, preturile sunt intradevar maricele( produsele cu lacramioare costa 45, respectiv 70 de lei). Eu le-am cumparat la jumatate de pret...nu au mai parut asa scumpe! Poate mai faci un pariu cu sotul tau...si iti cumperi produse ;)
Te pup"*
Anonim a spus…
pe blogul tau am descoperit produsele sabon ♥ ... le-am trecut pe wishlist, so please, daca mai afli de o reducere la ele let us know :)
Toma Aurora a spus…
Allie, de acum incolo voi posta pe blog de fiecare data cand aflu vreo noutate! Pup
Unknown a spus…
Ah, trebuie să fac și eu neapărat o comandă la ei !