Fashion Trends: Rucsacul din piele

Am primit acum 2 saptamani un newsletter de la Elle, in care se vorbea despre ultimul trend in materie de genti&posete: rucsacul de marime medie. Autorul articolului ne sfatuia sa cautam un rucsac din piele naturala, pentru ca arata foarte bine pe textilele moi si subtiri pe care le purtam vara. Asa ca am dat search pe Google in cautare de un backpack ca cele din imeginile prezentate:
Foarte dragut acest rucsacel, mi-am zis...si ar arata tare bine tinut doar pe un umar, avand in el cateva chestiute mici si o sticluta cu suc. Dar.....pretul m-a fulgerat instant....700 de ron!!! Cel mai ieftin ghiozdanas gasit costa 400 de ron si arata cam asa:
Am zis ca nu se poate sa dau atatia bani pe un accesoriu pe care il voi purta cel mai probabil doar in vara asta, asa ca m-am resemnat si am uitat de ghiozdanelele din piele. Asta pana cand, colindand intr-o zi prin oras am zarit un "impielitat" intr-o vitrina a unui magazinas oarecare (SH-vintage). Am intrat, m-am uitat la el, era din piele, arata foarte bine (il puteti vedea in prima imagine), nu era zgariat, se strangea sus cu snururi din piele, avea bretele reglabile...si costa cat o punga de chipsuri :)). I-am multumit lui Dumnezeu si i-am zis sa ma mai ajute si cu alte ocazii!

 Dar se vede treaba ca daduse norocul peste mine in acea zi, pentru ca am avut parte de o alta surpriza!!!

Nu demult, citeam un articol despre persoanele care urasc camasile (eu fiind una dintre ele); aceste persoane cica au gasit rezolvarea la marele lor dezgust fata de camasile clasice (eu nu maifest astfel de sentimente fata de ele, doar ca nu imi plac), iar aceasta rezolvare se numeste: camasa Pintuck! Daca nu vedeam pozele, nu m-as fi dumirit ce inseamna:


Adica un amestec intre o tunica, un guler de camasa, niste maneci bufante  de bluza  si multa broderie! Ceva boho, daca stau mai bine sa ma gandesc. Tot fashion editorul spunea: aceste camasi pot si foarte simplu de combinat, potrivindu-se jeansi-lor, fustelor mini si pantalonilor capri. Doar ca si aceste Pintuck aveau niste preturi mari: 400-900 de ron cele prezentate (pot fi gasite si pe Polyvore). Uite, ca am gasit intr-un magazinel acest tip de camasa:
Manecile se inchid deasupra coatelor si devin bufante. Broderia este foarte fina si de calitate, ca si bluza (care apartine unui mare brand, dar nu are rost sa intru in astfel de detalii). Pentru ca magazinul era tot "eco concept" cum se numeste acum , a costat: o punga de chipsuri+ o sticla mare de Cola. Adica a costat de doua ori mai scump decat rucsacelul dar de 40 de ori mai ieftin decat pretul sau de pe eticheta (avea si eticheta!!! nu e prima data cand mi se intampla sa gasesc si pretul pe eticheta si sa ma laud cu ce afaceri am facut!).
Eu sunt foarte incantata de aceste doua chilipiruri, mai ales ca au fost si apreciate de un ochi foarte crititc in ceea ce priveste vestimentatia ( :))! Sper din suflet sa fiu la fel de norocoasa si in alte zile (momentan ma astept sa imi pice din cer o gecuta verde si niste cizme din piele intoarsa bej....daca s-ar putea la niste preturi la fel de mici). In curand vor incepe reducerile de vara...ma refer la reducerile acelea mai consistente. Mango a bagat deja 50% discount. Eu le astpet pe cele de la Koton...sper sa mai gasesc ceva!

Comentarii

Unknown a spus…
Sa folosesti cu placere chilipirurile!!M-am amuzat cu ``impielitatul`` ;))Pupici!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Endre!
Si eu te pup:)
LazyCat a spus…
ce frumoasa e camasuta!sa le porti cu placere!:*
Toma Aurora a spus…
Multumesc, LazyCat! Momentan este bluza mea preferata!
ai-ai-ai!!! ce chilipiruri!!
sa le porti cu rag si sa te bucuri in fiecare zi cand le vei purta! :)
(si eu imi gasesc adesea lucruri foarte interesante si ieftine in "magazinele eco")
tocmai planuiesc o noua sesiune de "budget shopping". abia astept!!!

si voiam sa-ti spun ca nici mie nu-mi place deloc ideea de a purta camasi clasice (chiar ma gandeam ce s-ar intampla daca m-as trezi brusc la un loc de munca "office", iar eu nu am decat o camasa, cumparata de mila-de sila...iar aia e liliachie, nicidecum alba :))) )
in schimb...am si eu multe bluze-tunica, mai lungute, ca primele pe care le-ai postat, de diverse culori. si le port cu drag, mai ales la blugi (plus/minus un sacou sau un cardigan peste)
nu stiu insa pana unde se potriveste o asemnea tunica unui look foarte office...asa ca acum caut o camasa cu guler de tunica si care sa se petreaca, legata cu un cordon.
Pisica albastra
Toma Aurora a spus…
Monica, iti inteleg perfect teama....si eu ma rog sa nu ajung sa lucrez intr-un birou unde se impune angajatilor sa poarte tinute office! De fapt, nici nu m-as angaja intr-un asemenea loc.
Iar "magazinele eco" sunt o adevarata comoara...nu inteleg de ce multi se tem sa intre in ele! Eu dupa ce-mi cumpar haine de aici, le spal bine, le bag si balsam, le calc si arata mai bine ca hainele noi.
Te pup!