Yves Rocher Day!



Saptamana trecuta, vineri, am facut o comanda la Yves Rocher, care  ajuns in mod spectaculos astazi la posta, fiind un adevart "record" in ceea ce priveste livrarea coletelor de catre firma la adresa mea. Desi fusesem anuntata ca voi primi produsele in cel mai scurt timp, m-am indoit o vreme de promisiunile operatoarei, asteptand instiintarea de la posta abia la inceputul saptamanii viitoare.

Comanda mea a fost urmatoarea: 

-Benzi de ceara rece- le-am incercat in zona inghinala, mi-au smuls cateva fire, voi reveni cu impresii cand imi va creste parul si voi avea ce smulge;
-Masca pentru matifierea tenului- am folosit-o o data, curata in profunzime, dar se clateste foarte greu;
-Balsam nutritiv pentru picioare-inca nu l-am incercat;
-Gel racoritor pentru picioare- este unul din produsele mele preferate, v-am vorbit si in alte postari despre el.


 



Aceasta a fost comanda Danei, iar produsele cumparate de ea au fost:

-Lotiune pentru ten si ochi cu extracte din 3 tipuri de ceaiuri;
-Crema matifianta SeboSpecific;
-Crema anti-imperfectiuni SeboSpecific;
-Set de 3 geluri de dus Jardines du Monde: cu bob de cafea, floare de lotus si lamaie din Mexic.


 Astept reactii din partea ei, dupa ce va testa produsele. Ma intereseaza in mod deosebit crema ultra-mata, avand in vedere ca am un ten uleios in timpul verii. Crema anti-inperfectiuni am avut-o si eu si sora mea in trecut, mi-a placut foarte mult, era usoara si mirosea foarte frumos. Tin minte ca am folosit-o impreuna cu lotiunea de curatare 2 in 1 tot din gana SeboSpecific. Am fost foarte multumita de rezultate.


Iar sora mea se va bucura de urmatoarele produse:

-Ulei de plaja Spf 2- miroase atat de frumos incat trebuie sa il am!!!
-Crema dupa plaja pentru fata;
-doua Geluri de dus Hoggar pentru barbati: cumparate pentru prietenul ei.


Cadourile pentru aceastea comenzi au fost crema de fata dupa plaja si gel de dus cu zmeura Plisir Nature:


Imi place foarte mult aceasta aroma de zmeura, eu am din gama balsamul de buze, un gel de dus mini, un mini parfum si am avut si un cubulet efervescent. Va ajunge la Dana si sper ca va fi incantata de el!

Astept noi oferte de la cei de la Yves Rocher, aceste comenzi fiind plasate din  oferta cu tankini si esarfa/pareoulde plaja (care pe mine nu m-au atras deloc, materialul nu parea a fi de calitate).

Comentarii

Katyna a spus…
Tocmai din acest motiv n-am mai facut comanda telefonica de la ei: dureaza foarte mult pana ajung produsele. In plus, daca vreau ceva de la ei, au cateva reprezentante prin mall-uri.

Ce mi-a placut mie cel mai mult de la ei, si din pacate nu-l aduceau si-n magazine a fost un strugurel cu aroma de zmeura (sau fragi?! ,unul intr un ambalaj rosu).
Pe langa luciul usor rosiatic ce-l lasa, hidrata destul de bine buzele si nu mai zic de miros....
Am iubit produsul ala si chiar o sa ma duc sa intreb in magazin de el.
Toma Aurora a spus…
Katyna, stiu balsamiorul de care vorbesti. Mai exista inca o varianta asemanatoare, intr-un ambalaj galben- parca cu cocos sau vanilie.
Din pacate nici eu nu l-am mai vazut de multa vreme prin catalog!
Anonim a spus…
Unele produse de aici le-ai primit drept cadou?
Sau nu ți-au oferit vreun cadou la comandă?
Toma Aurora a spus…
Am mentionat la sfarsitul postarii ca am primit 2 cadouri: crema de fata dupa plaja si gel de dus cu zmeura. Sunt cadouri alese in limita a 50 de lei- bonul de comanda nu a avut cadouri standard, asa ca mi-am putut alege produsele dorite.
Anonim a spus…
Yves Rocher e marca mea preferata de cosmetice :X
Unknown a spus…
Buna, scuze ca sunt un mic stress (mai nou te si urmaresc, ca blog, i mean), dar vad ca esti clienta Yves Rocher de muuult mai mult timp ca mine. Vroiam sa te intreb despre gama de produse anti-acneice (i have a problem, ten de prepubertar si varsta de 29 ani). Am luat crema si o folosesc de 2 zile, deci e prea devreme sa ma pronunt. Ma gandeam sa o combin cu Gelul de curatare pentru prospetime Hydra Vegetal. L-ai avut? E ok sau irita pielea? Mersic fain
P.S. Probabil o sa incep si eu un blog exclusiv cu produse Yves Rocher, ca la cate produse am pus pe ultima comanda.... :D
Toma Aurora a spus…
Buna, Angy!
Stai linistita, nu e nicio problema.
Am avut si crema antiacneica si gelul de curatare pentru prospetime. Ambele mi-au placut,nu mi-au cauzat iritatii dar nici nu au impiedicat total aparitia cosurilor.
Multe fete cu tenul uscat/normal s-au plans de faptul ca gelul de curatare le-a uscat pielea.
Te pup si o sa iti adaug si eu blogul in lista!