Wishlist de iunie






De curand am intampinat cu bratele deschise cel mai frumos anotimp al anului !
A venit vremea sa ne imbracam cele mai frumoase rochite si sa ne petrecem cat mai mult timp in natura, bucurandu-ne de soare, de peisaje inverzite si de apusuri superbe.

Vara inseamna pentru multi dintre noi vacanta: pentru unii doar concediu, pentru altii luni intregi de relaxare si bunadispozitie. Imi amintesc an de an cum ne intrebam intre noi, prietenii, ce vom face in vara ce urma sa inceapa ! Stiu sigur ce nu voi face in aceasta vara: nu voi merge la mare! Nu suport vremea foarte calduroasa si m-as trezi cu tot felul de iritatii si neplaceri. Dar as vrea sa petrec macar cateva saptamani in destinatii montane sau in zone in care sa existe lacuri si rauri si paduri imense!

Si bineinteles imi doresc o gramada de lucruri!
Wishlistul lunii iunie arata in felul respectiv:

Ghete din piele cu insertii crosetate, doar ca eu le vreau fara toc, sau cu cu toc de maxim 2 cm. Cat despre culoare, mi le doresc chiar asa: alb prafuit-ivoire. Mi se par foarte potrivite pentru rochii si fuste (mai ales ca eu nu port niciodata pantaloni). Mi-am cumparat saptamana trecuta o rochita de in, cu partea din fata crosetata: ar veni atat de bine cu astfel de incaltari!
Fixativ Matrix Vavoom pentru fixare medie - in ultimul timp am purtat parul ondulat si am nevoie de putin fixativ ca buclele sa reziste iar parul sa nu o ia razna si sa se umfle atunci cand ploua. De asemenea, vreau ca in aceasta vara parul meu semi-lung (pana deasupra sanilor) sa devina lung (pana dedesubtul sanilor) si de aceea trebuie sa imi iau ramas bun de la Doamna Palca de par!

Iar pentru ca parul meu sa fie hidratat suficient, incat sa creasca, il voi rasfata de 2-3 ori pe saptamana cu Balsamul cu bere de la Manufaktura! Am citit multe pareri bune despre ele, astfel incat, la urmatoarea vizita la Manufaktura, se va afla in punguta mea de cumparaturi!

Crema pentru pielea sensibila este cea pe care vreau sa o cumpar cat mai curand, pentru ca nu mai am crema de fata si imi apar tot mai des iritatii pe fata (sunt putin alergica si din aceasta cauza uneori ma inrosesc in unele zone ).
 Rujul de la Maybelline Watershine, nuanta Peach Pearl este rujul meu preferat si vreau sa il cumpar din nou :). Vara nu suport decat balsamul de buze sau rujurile foarte usoare! De gloss-uri nici macar nu poate veni vorba! Acest ruj este foarte lejer, nici macar nu se simte pe buze. Apreciez la el si faptul ca are particule sclipitoare. Probabil voi incerca si alte nuante, poate imi mai gasesc ceva care sa mi se potriveasca!


Si bineinteles mi-am facut si un mic wishlist de la Sabon, care arata in felul urmator:





Mai exact, numai produse cu aroma de trandafiri!
Am bagat de seama ca s-a reintrodus pe site gama Rose Tea, care este preferata mea. Ador mirosul de trandafiri de dulceata, mi se pare atat de dulceag si gratios. Simplul fapt ca pot simti aceasta aroma in gradina si pe pielea mea, constituie un real motiv pentru care iubesc vara!

Comentarii

Ionny a spus…
ce lucururi minunate si de bun gust! Doar tu puteai face niste alegeri atat de insiprate:D:D
Miuri a spus…
de acord cu Ionny! :*
Toma Aurora a spus…
Ionny, Miuri, ma faceti sa rosesc! :*
ai cateva premii la mine pe blog
Toma Aurora a spus…
Multumesc Emma! Maine le revendic si le pun pe blog! :X
Ai niste gusturi fantastice! gama Sabon cu trandafiri ma tenteaza si pe mine:) oricum imi plac mult toate alegerile tale si faptul ca iubesti produsele Sabon si ai atatea lucrusoare dragute<3