O zi plina...

Ziua de azi a fost lunga si obositoare, calduroasa si solicitanta!

Dupa ce ieri am alergat prin padure ore intregi, cautand fragute si colindand prin toate desisurile, rapele, dealurile, stejarisurile.... azi m-am trezit dis de dimineata! Ini era asa de somn incat imi doream sa visez ca suna alarma. Si totusi m-am trezit...m-am imbracat si am plecat sa cumpar cate ceva.

Una din destinatiile principale a fost Carrefour-ul, de unde mi-am luat foarte multe dulciuri (ca de obicei). Nu am putut pleca fara 2-3 cosmeticale si m-am ales cu :

-Fixativ Wellaflex;
-Masca impotriva imperfectiunilor;
-Masca pentru puncte negre (abia acasa am vazut ca este pentru barbati :));
-Crema depilatoare de la Farmec.

Initial am vrut sa trec si prin DM, dar cum gasisem aici fixativ si masca (ele erau produsele dorite) nu mai avea rost sa bat drumul degeaba! Am uitat sa imi iau dischete demachiante, abia dupa vreo ora mi-am amintit, dar nu mai aveam de unde sa le cumpar.

Apoi m-am oprit la chiscul de ziare sa imi iau cartea de la Adevarul- Pizza si Focacia. Tot uitandu-ma la coperta minunata a cartii mi s-a facut pofta de o pizza. Asa am traversat jumatate din oras spre terasa unde se face cea mai buna pizza de pe pamant. Dupa ce-am mancat pizza si m-am racorit cu un Shirley Temple (stiu ca este un cocktail pentru copii, dar mie imi place asa de muuuult!!!) am plecat sa imi continui treburile.

Profitand de faptul ca insotitoarea mea de drum a avut multa treaba la un centru de imprimare, am profitat de ocazie si mi-am printat pe hartie adeziva niste etichete de dulceata pe care le aveam pe un cd.



Si pentru ca tot mi se deschisese apetitul pentru gastronomie, am mai facut o escala la un chios de ziare si mi-am luat Click Pofta Buna! pentru a ma bucura de cele 2 forme de briose din silicon, oferite cadou la revista. Mai mult, am primit si un cartonas cu o reteta de briose ciocolatoase...iar revista....o minunatie!!! Numai retete una si una am descoperit in ea!

Am mai colindat prin magazine, mi-am luat cizmulite din piele intoarsa rosii si o rochita bej cu rosu, pe care vi le voi prezenta intr-o viitoare postare cel mai probabil! Plata facturilor a fost mica cireasa de pe tort....in masina, spre casa am atipit de vreo cateva ori din cauza oboselii!

Daca cele 4 ore petrecute ieri in padure mi s-au parut extenuante, ziua de azi a fost giga-extenuanta! Asa ca maine ma duc iar in padure... poate am mai mult noroc si gasesc mai multi fragi decat ieri!

Concluzia zilei: pe timp de vara, shoppingul nu mai una din pasiunile mele, decat daca afara e innorat sau ploua!

Comentarii

si eu mi-am luat vreo 3 exemplare din Click Pofta Buna! cautam de mult forme de silicon pt briose, asa ca acum pot dormi linistita :D
Toma Aurora a spus…
Cristina, cred ca imi mai iau si eu cel putin o revista. Mi se par foarte folositoare!