Masca anti-imperfectiuni Montagne Jeunesse+ Blog Awards

De cativa ani am tot vazut prin supermarket-uri mastile de fata ale acestei firme, in ambalaje care de care mai colorate si mai vesele. Pana ieri nu incercasem de la Montagne Jeunesse decat plasturii cu namol pentru puncte negre, dar de acum incolo imi voi cumpara regulat cate ceva de le ei.

Masca anti-imperfectiuni contine extracte de aloe vera, salcie, rozmarin si alun si dupa parerea mea este un produs pe baza de argila (pentru ca se intareste pe fata asemenea tuturor mastilor cu argila pe care le-am utilizat).
Aceasta masca are 20 de grame, adica aproape jumatate din celelalte masti pe care le am si eu mi-am aplicat ieri doar o treime din plic pe fata. Apoi am resigilat plicul cu banda adeziva.

Am utilizat-o conform instructiunilor:

-mi-am curatat fata cu apa calduta, fara gel de curatare, pentru a deschide putin porii;
-am aplicat masca din abundenta pe ten si m-am bucurat de aroma sa fresh, mentolata;
-am lasat-o sa actioneze in jur de 20 de minute, pana s-a uscat complet;
-am clatit-o si m-am bucurat de un ten foarte proaspat.

Masca are culoarea vernil deschis, iar in momentul in care se intareste devine alba ca zapada. Ca sa o clatesc am avut nevoie de 10 minute. Acest lucru mi s-a parut singurul incovenient al intrebuintarii sale.

Pretul sau este destul de mic: 6,89 lei/ Carrefour. Pentru 3 utilizari eu zic ca este un pret foarte bun.
Dupa o prima utilizare, cred ca este cea mai buna masca cu argila testata pana in prezent. Astept sa vad cum se comporta si pe termen lung. Gradul de curatare pe care il ofera este foarte mare si despasaste Masca cu namol de la Sabon si Masca cu argila de la Yves Rocher, dar si de aceastea doua eu sunt multumita!

Uitandu-ma pe site-ul celor de la Montagne Jeunesse am descoperit o sumedenie de pliculete atragatoare, pentru ten, picioare, par si corp, dar nu stiu daca se gasesc toate la noi in supermarket-uri. Am citit pe blogurile fetelor din afara si din Romania atatea lucruri bune despre produsele lor! Desigur exista si exceptii, dar eu zic ca pana nu incerci nu ai de unde sa stii cat de bun sau ineficient este un produs!

Wishlistul meu arata astfel:
 Masca de par si ser pentru stralucire
 Exfoliant cu piersica
 Namol anti-celulitic
 Gel racoritor pentru picioare
 Ser stralucitor pentru corp
 Exfoliant pentru picioare

Masca de fata cu ciocolata

Voi ati testat pana acum produsele Montagne Jeunesse? Le recomandati?

P.S.: Tin sa le multumesc fetelor care mi-au acordat premii minunate pe blogurile lor, in special Emmei pe care o imbratisez cu aceasta ocazie!

Comentarii

Unknown a spus…
da,am folosit si eu de la ei plasturii pentru puncte negre si masca aceea cu ciocolata.Imi plac ambele,chiar o sa mai caut sa vad daca mai gasesc si altceva de la ei,si eu am auzit ca sunt bune mastile acestea.Te pup:*
Toma Aurora a spus…
PreciousBoutique, abia astept sa o incerc si eu!
Pup :*