Go Go Bronze

Vara aceasta am declarat razboi oficial pielii nebronzate!

Cu toate astea, trebuie sa tin cont de faptul ca razele ultraviolete sunt tot mai puternice gratie ultimelor fenomene: explozii solare, subtierea stratului de ozon, tragedia de la centralele nucleare din Japonia, etc.
De fiecare data cand ma expun la soare folosesc produse corespunzatoare si incerc sa reduc timpul de expunere la 45 de minute, desi de cele mai multe ori nu reusesc sa ma tin de aceasta promisiune.


Lotiunea de protectie solara SPF 15 de la Avon este produsul meu preferat. Are o consistenta usoara, miroase frumos, nu ramane la suprafata pielii. Eu il aplic din abundenta, mai ales ca are un pret mic (17 lei) si lasa pielea asa de catifelata!!!

Gelul de protectie solara pentru pielea sensibila SPF 10 de la Avon este produsul pe care il aleg atunci cand ma decid sa stau doar o jumatate de ceas la soare. De ce? Pentru ca desi se absoarbe repede si lasa pielea uscata, la a doua aplicare face scamute. Asa ca nu pot aplica decat un sigur strat. Pretul gelului este de 17 lei, la reducere.

Ulei de corp Monoi de Tahiti SPF 2 de la Yves Rocher poate fi folosit o data ce pielea deja a capatat un bronz mediu. Eu am pielea mai inchisa la culoare, dar nu m-am incumetat sa il folosesc in primele zile de plaja. Miroase a nuca de cocos, are o aroma mai puternica decat cea a unui parfum, nu contine alcool, este hidratant...si imi place!Pret: cca. 40 de lei

Dupa expunerea la soare, va recomand aceasta lotiune dupa plaja de la Avon, care are o culoare aurie sidefata si care evidentiaza foarte tare pielea bronzata. Oficial este lotiunea mea de corp preferata, pentru ca este usoara ca un gel, nu se strange, nu pateaza, nu face scamutze, miroase light si arata foarte bine pe piele.
In ultimul catalog costa aproximativ 16 lei, dar o puteti gasi chiar si la preturi mai bune.

Seara, dupa baie folosesc acest Gel stralucitor pentru copii de la Avon, care are un sclipici rar si mare....ca pentru copiii de gradinita. Dar ma bucur ca e hidranatnt si se absoarbe in 2 secunde. Pana dimineata nu mai ramane nici bob de sclipici pe piele!

Si pentru ca si tenul trebuie rasfatat, Crema dupa plaja de la Yves Rocher, imi lasa tenul calmat si proaspat. Cand stau la plaja nu folosesc crema de fata cu protectie solara, ci fond de ten de la MAC sau Oriflame cu SPF 15. Cand ma demachiez observ ca si tenul s-a bronzat in aceeasi masura ca si restul corpului. Apoi aplic cremuta si ma culc linistita.Pret: cca. 40 de lei

De asemenea, tin sa precizez ca de fiecare data cand stau la bronzat beau in jur de 2 litri de apa, pentru a compnsa pierdearea de lichide datorata caldurii ridicate. Pe langa acestia, am grija sa mai beau inca 2-3 litri de apa si ceai pe parcursul zilei, pentru ca organismul sa beneficieze de o hidratare optima! Asa ca nu uitati sa beti lichide, cat mai multe, neindulcite si neacidulate! Sau chiar si accidulate si indulcite, decat sa nu beti deloc!

Uneori imi mai aplic si o lotiune pentru bronzare treptata de la Avon, pe care nu am mai vazut-o in catalog. Era din gama SSS si era destinata pielii medii sau inchise la culoare. Foarte mult imi place si sper sa o mai gasesc prin oferta pentru reprezentanti.

Sper sa obtin un bronz cat mai frumos, de care sa ma pot bucura cat mai multa vreme! In prezent sunt destul de inchisa la culoare, dar parca tot nu e suficient! Voi ce produse pentru protectia solara folositi?

Comentarii

Anda Zelenca a spus…
Wow cate ti-ai luat!:)) Eu din pacate n-am timp nici de stat la plaja si nici nu voi pleca in concediu, vara asta o sa fiu alba. :((
Toma Aurora a spus…
Anda, imi pare rau pentru tine!
Eu am facut o pasiune pentru aceste produse de la Avon. Chiar si in comanda primita azi am avut 2. Si mi se par foarte ieftine, in comparatie cu cele de la nivea si garnier pe care le foloseam in anii trecuti!