Gel de curatare si crema de noapte SABON+ outfit de vara




Astazi voi gazdui pe blogul meu o postare care apartine in totalitate surorii mele!

Am cules de la ea primele impresii legate de doua produse destinate ingrijirii tenului, de la Sabon.
In primul rand mi-a vorbit despre Spuma pentru spalarea tenului cu menta. S-a exprimat astfel:

"Este o spuma bogata, care in momentul in care este masata pe fata iti lasa impresia ca nu curata indeajuns tenul. In momentul in care o clatesti simti ca pielea respira si ca este perfect curatata de impuritati. Mirosul sau este demential! Te revigoreaza instantaneu si simti  ca fata respira prin toti porii! "

Pret: 45 lei -flacon de sticla 125 ml




Apoi mi-a descris in cateva cuvinte Crema de noapte cu ceai alb:

"Este o crema foarte hidratanta, dar nu foarte grasa. De dimineata chipul meu pare foarte odihnit si proaspat. Se intinde foarte usor si are o aroma subtila, naturala. M-a impresionat in mod placut ambalajul cochet, sub forma unui borcanas din sticla cu capac din aluminiu."

Pret: 75 lei-  borcanel din sticla 50 ml 



Iar pentru vremea de afara, ne propune o tinuta lejera si potrivita si unei zile mai capricioase din punct de vedere meteorologic:


Tinuta este construita pornind de la o fusta lunga din in in degrade, in nuante de vernil pana la turcoaz, un top verde prafuit, un pulovar subtire de culoarea mentei, geanta din fibre naturale decorata cu flori din voaluri pastelate si accesorii mari aurii. In picioare poarta sandalute joase de culoare turcoaz, din piele, decorate cu margelute asortate:
Personal, nu sunt o adepta a fustelor si rochiilor lungi, dar aceasta tinuta mi se pare foarte comoda si fresh!

Comentarii

Ionny a spus…
Tentante produsele Sabon:-> Cat despre tinuta ta.. chiar nu mai am cuvinte, ador stilul tau, se aseamana destul de mult cu al meu, parca al tau e totusi mai boem. Culorile sunt fix pe gustul meu, ador turcoazul!!!
Toma Aurora a spus…
Pupici, Ionny! Multumesc mult pentru aprecieri!
Maya a spus…
Aurora deja imi curg ochii dupa produsele Sabon. :))Outfitul imi place mult, culorile sunt superbe pentru vara :D vreau si eu un cardigan la fel, neaparat nuanta asta. :*
aah...tinuta mi se pare perfecta!!!!
tu mereu prezinti pe blog tinute cu topuri accesorizate cu dantela sau volanase in jurul pieptului si mereu ma gandesc cat de mult poate schimba un astfel de top o tinuta...ar trebui sa incerc si eu :))

PS: astazi am purtat si eu culoarea mentei. parca vremea o cerea :)
Monica - Pisica albastra
Toma Aurora a spus…
@Maya, iti multumesc pentru vorbele frumoase. Cardiganul cred ac este vintage, este de la Marks& Spencer parca.

@Monica, culoarea verde menta este perfecta pentru aceste zile extrem de calduroase(daca de acum ma vait, inseamna ca atunci cand vor fi 40 de grade ma voi evapora)!
In plus, am facut o pasiune pentru tot ce inseamna menta...am pus menta in ghiveci, mananc numai ciocolata cu menta, inghetata cu menta, fac ceai mentolat de izma... totul pentru a ma racori pe deplin :))