Avon Day

Acum o saptamana am primit comanda de la Avon din campania 08/2011.
Nu am facut multe achizitii pentru ca bugetul imi fusese destul de afectat de alte cosmetice cumparate pe parcursul lunii mai. Mi-am luat doar strictul necesar, desi ma tentau o sumedenie de produse :(

Comanda mea a fost urmatoarea:

1.Spray de protectie solara SPF 15- mai am un tub cumparat mai demult, dar este pe finish. Am oscilat intre el si gelul transparent pentru piele sensibila SPF 10, dar pana la urma am ales spray-ul pentru ca este mai cremos si mai hranitor. Imi place ca nu ramane la suprafata pielii si ca are un spect laptos. Si....ador faptul ca sar stropi mici pe tot corpul... mi se pare tare amuzant ;)
Pret: 17 lei

2.Crema depilatoare pentru zona inghinala- eu o folosesc pentru maini si picioare (in partea de sus a genunchiului). Mi se pare potrivita pentru pielea sensibila si destul de eficienta. Tubuletul este cam mic (75 ml) si imi ajunge cam pentru 2-3 zplicari in aceste zone.
Pret; 12 lei

3.Lotiune tonica pentru ten mixt/gras Solutions- sunt foarte multumita de ea, a detronat tonerul meu preferat cu miere de la Bioten. Nu ma ustura absolut deloc fata de la ea, nu este agresiva si lasa tenul mat (doar pentru 1-2 ore, dar oricum nu aveam mari pretentii din acest punct de vedere).
In campania 10, in brosura Avon se gasesc servetelele matifiante din aceasta gama, pe care cu siguranta mi le voi achizitiona, mai ales ca sunt foarte ieftine (10 lei) si se pot utiliza si peste machiaj.
Pret: 15 lei

4.Pila pentru unghii m-a cucerit datorita capatului-cutitas pentru cuticule care taie foarte bine pielita crescuta in jurul unghiilor. Capatul- pila nu l-am incercat inca pentru ca eu port unghiile foarte scurte si nu am ce sa pilez.
Pret: 9 lei

5.Pila pentru calcaie seamana foarte tare cu o razatoare de ciocolata pentru bucatarie :)). Este foarte dura si asigura o exfoliere perfecta a picioarelor. Iar daca dupa utilizare  folositi un balsam hranitor pentru picioare, nu veti mai simti senzatia de picioare uscate, deshidratate.
Pret: 4 lei



Iar acum vin cu o noutate (importanta pentru mine) : astazi, pe site-ul celor de la Sabon am gasit postate produsele din gama pentru ingrijirea parului:


Preturile sunt urmatoarele:

sampon: 68 lei
balsam: 78 lei
masca: 98 lei
ser: 98 lei

Produsele nu contin SLS si nici parabeni, dar sunt un pic cam piperate si nu stiu exact ce voi alege din aceasta gama!

Comentarii

Maya a spus…
sa le folosesti cu placere :* zilele acestea nu prea am fost in stare de nimic, de aceea nu ti-am raspuns la mesaj. Duminica am un examen,ma voi gandi mai bine si dupa iti voi da mai multe detalii. Multumesc, esti o draguta :*
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Maya si astept raspunsul tau!
Te pup!