Shopping Day- Hainute de vara

V-am zis in postarea trecuta ca de curand mi-am achizitionat si am primit niste hainute foarte dragalase, pe care abia astept sa le port in vara aceaasta :). Prima data va voi arata achizitiile personale:
Rochita Asos cu volanase este una dintre rochitele mele preferate de pe site-ul Asos. Este foarte lejera si delicata. Materialul din care este confectionata este matase, iar culoarea m-a cucerit instant. Pret: in jur de 40 de lire. Site-ul fiind din Marea Britanie, coletul vine fix la posta normala, nu la cea vamala. Nu veti plati astfel nici TVA, nici taxe vamale. Eu voi urmari cu sufletul la gura reducerile din UK din lunile iulie, august: cu siguranta vor fi multe lucruri minunate la promotie!

Topul cu margarete Topshop, este cumparat tot de pe un site englezesc: Topshop si este fooooarte simpatic. Toate margaretele sunt realizate din paiete mici-mici, asemanatoare unor margelute plate. Este un pic cam rigid din cauza acestei "manopere" dar nu ma deranjeaza acest lucru. Pret: 35 lire.


Rochita alba cu broderie este primita de la sora mea, dupa ce se saturase sa ii tot arat o poza cu o camasuta lunga brodata de la Valentino. Eu ma tot tineam de capul ei sa imi faca ceva asemanator, dar din cauza ca nu gasisem nicaieri o broderie de calitate am renuntat la idee. Rochita mi se pare perfecat pentru vara, imi place ca are buzunare laterale, care se prelungesc si in spate. Broderia si nastureii m-au facut sa cad pe spate atunci cand mi-a dat-o!


Fustita cu floricele este primita tot de la sora mea, insa pe aceasta a facut-o ea. Mi-am dorit foarte mult o fustita cu aer de campie plina de grau, o fustita vesela si confortabila.Ma bucur tare mult ca mi-a facut-o si astept cu nerabdare noi cadouri din partea ei!


Iar cele mai recente achizitii sunt niste vouchere de pe Groupon cu 50% reducere la produsele Sabon!

Comentarii

alexandru a spus…
aurora, ma faci sa-mi doresc o sora mai mult ca oricand! :D
minunate hainutele, am o slabiciune pentru rochita alba cu broderie si pentru topul cu margarete!
sa le porti sanatoasa si sa fii admirata! :)
(ilda76)
Toma Aurora a spus…
Multumesc mult, Ilda!
Mereu esti o draguta si imi adresezi numai cuvinte frumoase!
Pupici!
Anda Zelenca a spus…
Total de acord cu Ilda. :))
Te pup, sunt superbe toate!
Toma Aurora a spus…
Mersi, Anda!
Pupici!
fashion doctor a spus…
superbe acizitii!imi place mult rochita cu volane!pup
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Modniza. Am purtat-o ieri si m-am simtit minunat in ea!
Te pup!