Hair Routine



In acest post va voi vorbi despre produsele pe care le utiliez in prezent, aproape la fiecare spalare. Le folosesc aproape pe toate de mai mult de o luna de zile. Parul meu este ondulat, dar il intind dupa fiecare spalare. Este decolorat cu vopsea, cu doua nuante mai deschis decat nuanta naturala a parului, este tuns in multe trepte (mereu imi mai tund cate un strat :)), se ingrasa destul de repede si trebuie sa il spal cateodata in fiecare zi. De asemenea, varfurile parului imi sunt despicate si se rup in momentul indreptarii, motiv pentru care de cativa ani lungimea parului meu este aceeasi:  pana la linia de deasupra sanilor.

Samponul pe care il folosesc este Nutri-Termique de la Kerastase. Il situez pe primul loc in topul sampoanelor folosite pana in prezent, alaturi de samponul cu uleiuri esentiale de la L'Occitaine. Are o textura cremoasa, dar fluida si face fooooarte multa spuma! Parul devine mai moale chiar de la prima spalare. De cand in folosesc nu am sesizat momente de uscaciune la nivelul parului! Cu toate aceastea, trebuie sa ma spal mai des pe cap pentru ca podoaba capilara mi se ingrasa mai repede. Are un miros foarte placut si persistent.


Masca de par de la Wella este recomandata persoanelor cu parul vopsit sau fin si deteriorat. Este o masca cu o consistenta foarte densa, este suficienta o mica cantitate pentru o utilizare. Se tine in cap 5 minute, dupa care se clateste. Este o masca foarte hranitoare, pe care o recomand cu cel mai mare drag. Are o aroma luxurianta si se clateste foarte repede.





 Tratamentul Keep Clear de la Avon este creat special pentru cei care au matreata sau probleme ale scalpului. Eu nu am matreata dar uneori imi simt pielea capului iritata, mai ales cand ma fac cu placa foarte aproape de radacini. Acest ser cremos, dar foarte lejer este miraculos: in cateva clipe dispare orice senzatie de a ma freca sau scarpina, iritatiile fiind imediat calmate. In ceea ce priveste eficacitatea sa asupra matretii, nu ma pot exprima! Are o aroma racoritoare, usor mentolata si iti confera o senzatie de revigorare!

Serul hidratant termoprotector Gerovital Plant l-am cumparat dupa ce fusesem dezamagita de serurile protectoare de la Tony&Guy, Avon si Joico. Nici acesta nu ma incanta foarte tare. Apreciez faptul ca este foarte lichid si nu se simte decloc in par. Punctul sau forte este faptul ca descurca foarte bine parul si il face "aerat". Punctele sale slabe sunt: continutul de alcool, faptul ca ususca parul. In concluzie: nu este nici bun, nici rau! In schimb este marele meu sprijin atunci cand ma hotarasc sa imi mai tund din par si ma prefac ca sunt un mare stilist care foloseste un lichid emolient pentru a umezi parul! :)


 Balsamul leave-in de la Yves Rocher este un produs foarte bun, dar cam mic: 50 ml. Desi este foarte cremos, nu se simte deloc pe varfuri dupa cateva minute de la aplicare. Varfurile devin moi si lucioase. Din pacate, minunea nu tine decat pana a doua zi! Oricum, este o solutie de moment foarte buna. Are un miros splendid de ovaz, tarate, lapte....



Fiolele de par de la Bunica Agafia sunt un produs mai bun decat fiolele de la Vichy, exact cum ma asteptam. Desi nu le-am folosit decat de 3 ori pana acum imi simt parul mult mai intarit decat inainte, chiar daca a ramas in continuare moale. Nu stiu daca este rezultatul acestor fiole, dar eu am mare incredere in ele! Continutul lor este uleios, iar  aroma sa este de catina, amestecata cu diverse tipuri de uleiuri (pe eticheta scrie ulei de soia, de hrisca, de morcov, de muguri de pin+ vitaminele A,E,F). Voi reveni cu impresii dupa ce voi folosi toate cele 14 fiole pe care le am.

Comentarii

fashion doctor a spus…
foarte interesant!kerastase rules!pup
Toma Aurora a spus…
Da Modniza, produsele Kerastase isi merita fiecare banut. Si le putem gasi uneori si la promotii, la diverse targuri de ingrijire a parului.
Anonim a spus…
I am sure this article has touched all the internet viewers, its really really pleasant post on building up new weblog.



Here is my homepage ... ford ranger forum