Favoritele lunii mai


Iata ca s-a dus si luna mai si a venit timpul sa va prezint ce produse mi-au cucerit inima in ultima vreme. Majoritatea produselor favorite de luna trecuta au fost preferatele mele si in mai, dar nu le voi mai prezenta inca o data si voi trece direct la cele fotografiate mai sus:

1.Scrub de corp cu vin Manufaktura- v-am povestit ca m-am indragostit de el de la prima utilizare. Data viitoare cand ma voi duce la magazinul firmei, voi lua varianta cu bere: am inteles ca are aceasi textura, doar ca aroma este dulce-amaruie.

2.Spuma de fata exfolianta cu extracte din trei ceaiuri Yves Rocher- pentru mine a devenit un produs esential si cu siguranta il voi cumpara din nou. Dupa ce mi se va termina, voi face o pauza si voi folosi alt gel de curatare, dupa care voi reveni. Sper ca astfel sa nu ma plictisesc de aroma sa si sa evit sa il mai consum. Cu toate ca pana acum a fost folosit constant si dimineata si seara, inca nu am trecut de jumatatea tubului, ceea ce ma face sa afirm ca este un produs foarte economic.

3.Tommorow de la Avon- este parfumul de care ma fugit o viata si de care m-am indragostit in cateve clipe. Va spuneam mai demul ca eu mi-l imaginam ca pe un parfum cu o aroma batranicioasa, lemnoasa-vanilata, cu un aer foarte vintage...Cand l-am mirosit prima data mi-a placut asa de tare incat, de atunci, l-am aplicat aproape in fiecare zi. Acum mi se pare floral, cu cateva accente lemnoase si imi inspira incredere si o stare de bine.

4.Exfoliant de corp Tropic de la Sabon- ca si exfoliant nu m-a impresionat foarte tare, este foarte bland si poate fi folosit pentru gomajul zilnic al corpului. Ceea ce ma scoate din minti la el este aroma sa tropicala, care nu poate fi explicata suficient de bine in cuvinte. Disting totusi arome de: banane, mango, putin cocos. Este perfectiunea intruchipata in ceea ce priveste aroma de vara!

5.Crema de noapte Eucerin- de cand au venit caldurile, ziua nu mai folosesc crema de fata. Indiferent daca este pentru ten gras sau daca ste doar o lotiune usoara, nicio crema nu face fata tenului meu mixt pe timpul verii. Asa ca prefer sa folosesc seara o crema intens hidratanta, care sa substituie si crema de zi gratie gradului sau de hidratare. Cu aceasta crema m-am inteles inca de la inceput si nu mi-a provocat nicio reactie alergica. Desi o folosesc de cateva saptamani nu cred ca am consumat nici macar 5 ml din ea: este foarte densa si este suficienta o cantitate foarte mica pentru a acoperi intreaga fata.



Astazi astept comanda de la Sabon si urmeaza sa va prezint noile achizitii. De asemenea sper sa gasesc plasturii pentru puncte negre de la DM, sa ii folosesc si sa fac un review detaliat.

Comentarii

Andreea a spus…
Nu am folosit scrubul de corp cu vin Manufaktura,dar e urmatorul scrub pe lista mea.
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Andreea, recunosc ca primele impresii despre produsele Manufaktura le-am citit pe blogul tau. Postarile tale m-au convins sa incerc cosmeticele acestei firme.
Sper sa fi incantata de scrub!