Brand Cosmetic- ultimul voucher

Astazi a fost o zi foarte vesela si trista in acelasi timp! Vesela pentru ca mi-a venit coletul de la Brand Cosmetics si trista pentru ca am folosit ultimul cupon de reducere pe care l-am avut :( Cu greu am reusit sa ma incadrez in suma maxima, pentru ca s-au adunat foarte multe produse in cosul de cumparaturi de-a lungul ultimei saptamani si am fost nevoia sa renunt la multe din cosmeticele pe care mi le doream si sa ma limitez doar la cele de care aveam neaparata nevoie.


 In aceasta poza sunt prezentate pordusele comandate pentru mine:

-Set de 20 buretei pentru fondul de ten- sunt multumita de ei, sunt mai buni decat cei de la Oriflame pe care i-am luat in ultima comanda. Nu sunt decat 10 pentru mine si sper sa ma tina cel putin un an ;)).

-Fond de ten L'Oreal HIP, nuanta Sand- are subton galben, conform celor spuse pe ambalaj. Acoperirea sa este medie si este un fond de ten foarte lejer.

-Oja Bourjois Fucsia: se aplica foarte usor, este mata si foarte lucioasa:


-Topcoat Collection 2000 - un lac de unghii cu sclipici auriu foarte discret, este foarte lichid si se intareste extrem de repede. Peste oja, arata cam asa:



-Pensula Bourjois- este a doua pe care o cumpar, sunt multumita de ea si am mai cumparat una de rezerva. Este singura pensula pe care o folosesc zi de zi. Este foarte subtire si pot sa imi fac codite la ochi chiar si cu un fard mai inchis, cu ajutorul ei.

-Ruj Maybelline Watershine- nuanta 103 Beige Diamonds- este un ruj foarte lejer, usor sidefat. Imi place foarte tare culoarea sa, mi se pare ca seamana un pic cu Sparkling Nude de la Avon.






Celelalte produse din comanda, care nu au fost ale mele, sunt urmatoarele:



-Pensula Bourjois- nu apare in poza, este identica cu cea cumparata pentru mine.
-Pudra Maybelline Pure Powder;
-Blush mat Revlon- intr-o nuanta foarte frumoasa, caramizie.
-Fard trio Astor- in niste nuante foarte pastelate: roz pal, liliachiu, bleu.


Acum imi pare si mai rau ca nu mi-am luat mai multe cupoane...pusesem ochii pe niste farduri de la Revlon foarte frumoase si pe niste blush-uri perfecte pentru vara! Sper ca cei de la Coolbuy sa repete aceasta experienta cu un site de produse de machiaj, iar daca se va intampla acest lucru, cu siguranta nu voi mai repeta greseala de a ma limita la 2-3 vouchere.

Astazi a fost o zi trista si din alt motiv....comanda mea de la Sabon se plimba linistita printr-un alt judet ;( Cei de la Sabon au incurcat un pic treburile si au expediat coletul intr-o localitate cu acelasi nume ca a mea, dar din alt judet! Maine curierul imi va aduce totusi comanda si sper ca de data aceasta sa nu mai fie probleme!

Comentarii

fashion doctor a spus…
imi place oja!te pup
Toma Aurora a spus…
Merci, Modniza!
:X