Shopping Day- Yves Rocher




 Si acum imi amintesc prima comanda facuta la Yves Rocher...
Eram in clasa a 12-a, abia terminasem liceul si gasisem un pliant cu produse intr-o revista. Timbrele erau putinele, maxim 40 si am stat o saptamana intreaga sa imi aleg ce vreau sa imi comand. Aveam un buget foarte mic la dispozitie, in jur de 30-40 de lei si mi-am comandat un luciu de buze intr-o cutiuta mica rotunda, un gel de dus si o mini-oja Luminelle.
Comanda ajungea la cumparator in 4 saptamani, pe vremea aceea. In acest rastimp, in care o asteptam, am gasit printre cosmeticele prietenei mele, Andreea, un lapte de corp cu zmeura, care m-a cucerit din prima clipa.

Au urmat apoi zeci de comenzi, insotite fiecare de bonusuri, discounturi, cadouri surpriza oferite de cei de la Yves Rocher. Si ca sa nu uit, toate aceste oferte le puteti gasi pe forumul Elle, unde ofertele recente sunt postate de fete in timp record!

Astazi, comenzile vin in 5-15 zile de la data plasarii lor, iar in cazul in care aveti probleme cu vreun produs, el va este inlocuit cam in acelasi timp (eu am avut porbleme cu niste ceasuri primite cadou si mereu au fost foarte seriosi, ba chiar mi-au oferit bonus si doua truse de pensule pentru aceasta neplacere ).

Ultima comanda ridicata a fost compusa din :
1. 2x gel de dus cu floare de bumbac- este cremos, miroase placut, este spumos si delicat in acelasi timp; l-as asemana ca si consistenta cu gelul de dus cu bob de cafea din aceeasi gama;
cantitate:200 ml
pret standard: 11,5 lei
nota mea: 9

2. 2x roll-on cu floare de bumbac- recunosc ca initial l-am cumparat citind parerea lui Ionny, dar l-am recumparat de atunci pentru ca mi s-a parut perfect pentru mine. Imi place ambalajul sau roz delicat, consistenta sa care se absoarbe rapid, aroma delicata.
cantitate: 50 ml
pret standard : 19 lei
nota mea: 9 (pe primul loc ramane roll-on-ul Vichy cu capac albastr-verzui).

3.Exfoliant pentru fata cu sambure de caisa- v-am povestit despre el ca este exfoliantul meu preferat.
cantitate: 50 ml
pret standard : 26-29 lei (de la tarif la tarif)
nota mea: 10

4+5+6 formeaza un mini set de voiaj Comme une evidence: mirosul lor este divin, floral si proaspat, produsele sunt de foarte buna calitate (preturile lor la cantitatea standard sunt destul de ridicate : 50 lei gelul de dus, 60 de lei lotiunea,150-220 lei parfumul in functie de sticluta aleasa). Eu, pe acest mini set care contine gel de dus-50 ml, lotiune de corp-50 ml si apa de parfum 7,5 ml, am dat 29 de lei. Setul a facut parte dintr-o oferta personalizata si este pentru prima data cand il vad in Romania.
nota mea: 10

7. Crema de maini cu arnica: este crema de maini preferata a surorii mele; eu nu suport cremele de maini dar cu aceasta chiar ma impac. Este hranitoare, intra repede in maini si este discret parfumata.
cantitate: 75 ml
pret: in jur de 13 lei
nota mea: 9

8. Crema de zi cu 30 de uleiuri esentiale Riche Creme: este o crema bogata, cu un design superb si o textura luxoasa. Se intinde foarte usor pe fata si are o aroma foarte placuta. Eu o folosesc doar cand mi se ususca fata din cauza vantului. Este recomandata in general persoanelor cu riduri, dar nu exista o limita de varsta. Nu am avut nicio reactie alergica de la ea si a devenit a doua crema hidratanta preferata de la YR, alaturi de Force + cu extract din mar.
cantitate: 50 ml
pret: 99 lei
nota mea: 10

In functie de oferta primita, puteti primi de la Yves Rocher cadouri constand in parfumuri, creme, lotiuni de corp, seturi, bijuterii, genti, etc. Programul lor motivational mi se pare mult mai bun decat cel din magazin. Eu detin si un card Yves Rocher pe care momentan nu il mai folosesc! Sistemul de loialitate pentru card este conditionat de numarul de stampile pe care le cumulezi pe spatele acestui document. Acum 2 ani, primeai o stampila pentru fiecare 30 de lei cheltuiti in magazin. La x stampile primeai crema de maini cu arnica, apoi un gloss de buze, apoi o crema de fata, etc. Mult mai neinteresant decat prin posta!

Comentarii

Miuri a spus…
yummy yummy.. ce de bunatati:D sa le folosesti cu placere! :):*
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Miuri!
Unknown a spus…
Multumim de descrierea detaliata.. Astazi am primit si eu aproximativ aceeasi comanda.. (Produsele 7 si 8 le-am primit cadou )
Toma Aurora a spus…
Cu placere, Carmen! Ma bucur ca ai profitat si tu de aceasta oferta. Initial nu mi s-a parut foarte tentanta, am comandat mai mult pentru setul Comme une Evidence, dar apoi am fost incantata de cadouri! In plus am primit si o sacosa de cumparaturi foarte practica, pe care sigur acum o ai si tu ;)!
Te pup!
Anka a spus…
Oau..ce bunatati!!Sa le folosesti cu placere!!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, draga Anka!