Shopping Day- DM


Luni s-a deschis, langa Hanul lui Manuc, un nou Dm in zona centrala a Bucurestiului. In zilele de 4,5,6 aprilie cumparatorii au beneficiat de o reducere de 20% la toate gamele de produse existente in magazin!

Ieri am trecut prin acest nou magazin, insotita de prietena mea Dana. Desi am plecat la vanatoare de geluri de dus, niciuna din noi nu a gasit ceva multumitor, standul cu geluri de dus fiind destul de mic si probabil foarte multe floacoane fusesera vandute in ziua precedenta- a inaugurarii.

La fel de gol era si standul Elmiplant cu produsele din gama CelluFight! Acest lucru nu poate decat sa ma bucure, produsele Elmiplant sunt foarte bune si au preturi reduse! Fiind unul dintre brandurile romanesti de succes ar fi imposibil sa nu il sustin.

Ce am mai gasit in raft a fost Gelul pentru drenaj cu guava. L-am aplicat aseara si pot afirma ca imi place ca are textura usoara-de gel,   pielea se inroseste (atentie mare daca aveti pielea sensibila) iar dimineata era mai catifelata! Pret: 17 lei

Daca nu am gasit un gel de dus pe placul meu am zis sa cumpar macar un sapun, iar alegerea mea a fost Sapun Balea cu miere. De obicei nu folosesc sapun, mi se pare ca ususca foarte tare pielea. Am incercat zeci de sapunuri, de la Dove pana la cele handmade de pe http://www.breslo.ro/ , toate mi s-au parut mai agesive decat gelurile de curatare. Sapunul recunosc ca l-am ales pentru miros, nu stiu daca il voi folosi, dar oricum la pretul sau (1,8 lei) nu strica sa il am!

Un alt produs de care sunt incantata este demachiantul de la Bioten pentru ten mixt/gras, foarte bun pentru pretul sau-10.39 lei. Curata foarte bine tenul si nu il usuca! Are un miros placut, de miere si nu ramane lipicios pe fata. Numai bun de folosit impreuna cu dischetele mari de la Ebelin, care deja sunt celebre pe blogurile de ingrijire. Pretul acestora este de 4,2 lei pentru un pachet de 40 de dischete. Ambalajul este foarte practic: se inchide cu un snurulet si pentru o demachiere temeinica 2 dischete sunt suficiente+ 1 pentru lotiune tonica!

Desi nu sunt o fana a ojelor, mi-a atras atentia setul pentru manichiura frantuzeasca de la S-he, pe care l-am achizitionat la pretul de 12,5 lei. Este compus din:
-gentuta transparenta haioasa;
-lac de unghii alb;
-lac de unghii bej-sidefat;
-20 benzi pentru french.
Nu stiu cand il voi utiliza dar am testat ojele si au un timp de uscare rapid!

Nu am putut rezista tentatiei de a cumpara bomboane de glucoza cu zmeura, desi nu le cunosteam gustul. Aroma nu e foarte placuta, imi aminteste de tabletele de glucoza pe care le rontaiam in copilarie! Pret: 2 lei.

Voi ce parere aveti despre magazinele DM si despre produsele pe care le gasim in ele?

Comentarii

Codryna a spus…
Eu una nu stiam ca s-a mai deschis un DM in zona centrala dar in mod clar diseara dau o fuga sa vad ce e cu el (mai prind si eu ultima zi cu reduceri).

Mie imi plac foarte mult produsele din gama Balea (in special sapunul lichid). Iar in martie m-au surprins placut: au avut iarasi 2 zile cu 20% reducere la orice produs. Initial credeam ca aceasta reducere se aplica doar produselor care nu sunt in oferta dar chiar si asa era tentant: sampon Syoss 400ml cu 50% reducere si cand am ajuns la casa, surpriza: inca 20% reducere. Si uite asa am dat eu 8 lei pe un sampon Syoss de 400ml ;)
Toma Aurora a spus…
Codryna, astazi este ultima zi de reducere asa ca vei prinde promotia daca ajungi diseara. Magazinul este chiar in strada, pe splaiul independentei, la 10-20 metri de cafeneaua aceea din strada- Iulius Meinl. Te pup si sper sa gasesti multe minunatii!