Produse de styling Balea DM

Cu totii cunoastem produsele Balea, intrate pe piata romaneasca prin intermediul retelei de magazine DM. Primul lucru care mi-a atras atentia a fost gama de produse cosmetice dedicata ingrijirii parului. Extrem de diversificata si cu un design atragator, aceasta gama te imbie discret sa ii adaugi produsele in cosul de cumparaturi!
Primul produs Balea pentru par a fost serul pentru par castaniu, care a costat, ca si restul produselor undeva intre 8 si 10 lei. Acest produs nu mi-a placut deloc, motiv pentru care, dupa ce i-am facut poza l-am aruncat fix la cosul de gunoi. Textura sa este cremoasa, cu sclipici auriu-maroniu, este destul de vascoasa, ofera parului un aspect mega-nespalat. Cum eu am parul ondulat si folosesc regulat placa, mi-ar fi imposibil sa il folosesc pentru ca nu as avea curaj sa il aplic inainte de ondulare, dar nici dupa pentru ca mi-ar carlionta parul la loc.
Gama Trend it Up este de departe una din cele mai colorate si trendy game destinate coafarii, iar acest lucru se datoreaza, zic eu, doar mabalajului. Spuma de par nu este prea stralucita, uneste firele de par in suvite tari, incarca prea tare parul. Fixativul este mai ok! Cu toate ca nu prea folosesc fixativ, atunci cand am nevoie il aplic. Ca si comparatie, l-as asemana cu Taft-ul negru pentru fixare intensa.
Spuma si fixativul Balea,cele cu ambalaj argintiu, sunt cele mai bune produse din aceasta gama. De asemenea, Spuma pentru volum in ambalaj roz mi s-a parut bunicica. Au o consistenta usoara, fixarea este mica,  nu incarca parul. Fixativul este valabil si in versiunea mini, pentru poseta, la pretul de 3-4 lei.

Comentarii

Anonim a spus…
de unde ti-ai cumparat ? :) unde se gaseste DM? ce este?
Toma Aurora a spus…
Bună! DM e un lanț de magazine de cosmetice. Lista tuturor magazinelor DM din țară o găsești pe site-ul lor: http://www.dm-drogeriemarkt.ro/ro_homepage/