Lapte demachiant vitaminizant Gerovital Plant

Astazi voi vorbi despre laptele demachiant de la Gerovital!
Dupa cum stiti sunt inscrisa intr-o campanie de promovare, alaturi de 9 fete minunate, impreuna formand grupul Beauty Diva's, iar pe parcursul a 3 saptamani vom testa si vom vorbi despre produsele din noua gama Gerovital, de la Farmec.

Desi campania mi-a creat o stare de euforie, voi incerca sa prezint cat mai realist produsele, fara a le exagera calitatile.

Folosesc laptele demachiant de 5 zile si mi-am format deja o parere despre el.
Cand il folosesc pe fata nemachiata se comporta exemplar: lasa fata fina si discret parfumata , pielea ramane mai neteda si mai luminoasa. Obligatoriu dupa demachiere am simtit nevoia de a-mi clati fata cu apa! O simteau usor incarcata...

Lucrurile au stat exact invers in momentul in care aveam fond de ten &co. pe fata. Imediat a inceput sa mi se inroseasca pielea si sa simt peste tot furnicaturi (exact ca in cazul unei reactii alergice!). La demachierea ochilor am observat acelasi lucru, ochii mi s-au inrosit putin iar rimelul ramanea trufas pe gene!

Nu imi place de asemenea aroma aceste game, miroase a Albaten, o crema pe care am folosit-o in adolescenta si a carei amintire neplacuta ma bantuie in continuare!

Un alt mare minus...care e mai degraba un moft personal... este ambalajul! Nu stiu de ce dar mi se pare oarecum "comunist" intelegand prin aceasta caracteristica  aspectul de serie, in care prezentarea unui produs este tratata cu superficialitate. As fi preferat un ambalaj mai modern, mai colorat. Cel putin pentru persoanele tinere acest lucru cred ca este extrem de important.

In ceea ce priveste compozitia demachiantului, nu am ce sa ii reprosez. Eu una nu tin mortis ca ingredientele sa fie 100% naturale. O persoana preocupata de produsele bio cu siguranta ar stramba din nas cand ar vedea parfumul si alte ingrediente chimice trecute pe etichete, precum cancerigenul BHA sau "distinsul" Laureth-7.

Formula este prezentata ca fiind una fata conservanti, dar cum nici prezenta/ absenta conservantilor nu ma preocupa prea tare, nu-mi pot exprima o parere vizavi de acest aspect.

Pretul unui demachiant este de 10 lei. Eu zic ca este bun pentru pretul respectiv, desi la acelasi pret mi-as cumpara un demachiant Bioten, de la care nu simt niciun discomfort.

Voi continua sa folosesc demachiantul pana mi se va consuma sticluta (deja am consumat jumatate). De cumparat nu il voi mai cumpara si cu siguranta nu il voi recomanda cuiva cu pielea sensibila sau pentru demachierea ochilor.

Am incercat sa fiu sincera in descrierea produsului, nu vreau sa induc pe cineva in eroare sau sa recomand un produs de care nu am fost foarte incantata! Dupa cum se stie, cosmeticele au reactii diverse, astfel incat demachiantul poate fi perfect pentru o anumita categorie de persoane!

Comentarii

Anda Zelenca a spus…
Aurora, as vrea sa stiu (si nu o spun in nume de rau) de ce primesc postarile tale pe mail? Eu nu m-am abonat niciunde.

Te urmaresc oricum pe bloglovin' si mi se pare inutil.

Te pup!:*:*
Great post! Sa folosesti cu placere produsele.
Toma Aurora a spus…
Buna, Anda! Ti-am trimis un mail cu explicatia!
Te pup si eu si iti multumesc!
Juliet a spus…
Apreciez sinceritatea ta. Pentru demachierea ochilor eu folosesc demachiantul conceput special pt ochi tot de la Farmec. Sunt mutumita de el.
Toma Aurora a spus…
Oana, nu stiam ca au un demachiant special pentru ochi! Imi pare bine ca am aflat si cu siguranta il voi cumpara! Imi place sa schimb demachiantul de ochi din cand in cand si voi lua in calcul recomnadarea ta.
Anka a spus…
Si eu am mici probleme cu demachiantul, uneori cand il folosesc pe fata nemachiata ma ustura.:(