Geluri de dus Jardins du Monde

Imagineaza-ti pentru o clipa ca te-ai putea plimba prin toate taramurile magice, fara niciun fel de efort, direct din baia ta!

Yves Rocher iti propune o gama larga de geluri de dus, cu arome variate si delicioase, care te va purta din desisurile padurilor tropicale pana in mijlocul Laosului, in sudul continentului asiatic, unde o barca usoara te va imbia la o plimbare pe lacul cu nuferi.  Iar daca brusc ti se face sete, nu-i nimic, poti oricand sa gusti o Portocala din Florida, zemoasa si racoritoare!

La mijlocul zilei, soarele se va inalta trufas asupra ta, iar arsita iti va da dureri de cap! Te gandesti ca nu ai nimic de facut? Gresit! Gelurile de dus Lamaie verde din Mexic, Vetiver din Haiti sau Aloe Vera vor astepta te decizi pe care il vei incerca. Poate fi o decizie olfactiva sau doar...pur continentala!

Dar, iata! Apusul te intampina primitor si bland! Distractia nu a incetat insa, mai ai de incercat gelul de dus cu Floare de bumbac din India...acum poti sa te distrezi pana in zori. Te va trezi imediat Bobul de Cafea din Brazilia a doua zi.....


E doar un mod de a descrie colectia "Gradinile lumii" de la Yves Rocher, in care intalnim atat geluri de dus cremoase, cat si lichide sau spumoase, fiecare textura completand aroma produsului.

Tu cum ai decis sa iti organizezi meniul pentru dus de acum inainte?


Pret standard: 11,5 lei- conform Tarifului de frumusete 2011
Pret card de fidelitate: 8,5 lei

Comentarii

fashion doctor a spus…
nu am incercat astea.mersi.
Andreea a spus…
Eu il ador pe cel de cafea,miroase divin! Si iata ca imi dai idei,o sa il cumpar din nou zilele astea,desi am inca 4 geluri de dus deja desfacute :))
Pupici!
Toma Aurora a spus…
@modnita, cu placere!

@Anda ma bucur ca si tie iti plac!

@Andreea cel cu cafea este si preferatul meu! Este cremos si face muuulta spuma.