Cumparaturi Sala Dalles- Targ de Paste

In perioada 18-23 aprilie, locuitorii si vizitatorii orasului Bucuresti sunt invitati la Targul care se desfasoara la Sala Dalles cu ocazia Targului de Paste! Acum doi ani am partcipat ca expozant la acest targ si mi-a lasat o impresie foarte buna, calda, in care totul era insufletit de numarul foarte mare de vizitatori. Astazi am ramas surprinsa....mult mai putine standuri....vizitatori ce puteau fi numarati pe degete!


Cum astazi a fost ziua in care am luat bursa, cumparaturile nu puteau sa lipseasca, chiar daca nu aveam nevoie de ceva anume in mod deosebit! Insotita de sora mea, si ea proaspat "incasatoare" a bursei, ne-am dus sa cheltuim banutii! M-am dus special pentru produsele celor de la Cosmetica Verde, dupa ce am citit minunata postare a Katynei. La stand erau doi baieti care se ocupau de vanzari, nu foarte priceputi in ale cosmeticelor ( baieti, deh ;)), dar care nu ne-au stresat deloc si ne-au lasat sa ne uitam cat am vrut la produse.

Iata ce am cumparat:
1.Sare de baie relaxanta cu rasina de pin. Miroase foarte frumos, natural. are 800 de grame si a costat 15 lei. Personal, o consider "altceva" decat clasica sare de baie roz, verde, bleu din Kaufland, Real, etc.

2.Sampon hranitor cu malt si secara: l-am luat din greseala, confundandu-l cu balsamul de par :). Are 500 ml si a costat 18 lei. Eu am mai avut sampoane de la ei, din cele foooarte ieftine (am dat 5 lei parca pe unul anul trecut) si mi-au placut foarte tare-le-am asemanat cu samponul de la l'occitane cu 5 uleiuri esentiale. Aseara l-am folosit prima oara: miroase a miere amestecata cu tarate:)

3.Scub de corp cu pere si agrise: miroase exact a pere. Mirosul este natural, fresh. L-am cumparat dupa ce am citit reviewsuri pe Kosmetica.ru, evident ajutata de Translatorul Google. Fetele din Rusia ii acordat 4-5 stele, adica punctajul maxim. Are 400 ml si a costat 17 lei.

4.Sampon antimatreata cu 18 uleiuri esentiale: voi reveni cu pareri despre el . Are 500 ml si a costat 28 de lei.

5.Sare de baie pentru picioarele reci: am aceasta problema de mai bine de 10 ani, cauzata de proasta circulatie a sangelui, indeosebi la nivelul extremitatilor. Cantitatea produsului este de 650 de grame si m-a costat 10 lei.

6.Fiole pentru par deteriorat si uscat: am zis sa le dau o sansa dupa ce am fost dezamagita de aceste fiole de la Vichy, de la care nu am obtinut niciun fel de rezultat...parul mi-a cazut la fel in continuare, nu a devenit mai puternic/moale/stralucitor/usor de aranjat,m etc. Singurul lucru bun a fost ca de cand le-am folosit nu am mai facut matreata de la niciun sampon...


Fiolele au costat 20 de lei, reduse de la 25 lei/cutia, iar in fiecare ambalaj se gasesc 7 fiole a cate 5 ml fiecare.
Continutul unei fiole este uleios, miroase a catina. Aseara am folosit prima fiola. Dupa ce mi-am masat pielea capului cu acest ulei , mi-am pus in cap o cascheta de baie (caciulita de plastic-daca nu aveti puteti folosi folie alimentara sau pur si simplu o punga). Am citit eu la surorile nostre rusoaice ca, daca nu iti pui caciulita de plastic, efectele sunt diminuate. Voi reveni cu impresii.

Am primit bonus doua pliculete de henna incolora!

Sarea de baie relaxanta + Samponul natimatreata au fost cumparate de sora mea. Va voi transmite in timp parerea ei despre eficacitatea acestor produse.



Tot de la Sala Dalles am cumparat niste bomboane de ciocolata de la cei de la Lindt:

Nu am mai vazut niciodata o asemenea diversitate in ceea ce priveste bomboanele Casali, nestiindule decat pe cele clasice maro cu rom. Mentionez ca nu mananc niciodata sticluta de zahar cu bautura cu rom, mi se pare mult prea puternica dupa gustul dulce al ciocolatei.

In incheiere am trecut pe la Carturesti, de unde mi-am luat Aventurile lui Habarnam, o carte cu si despre prichindei si prichindute (Editura Humanitas- 27 lei)

 In concluzie va invit sa treceti pe la targ! Veti gasi cu siguranta ceva care sa va placa, fie ca este vorba de un obiect vestimentar, un accesoriu, cafea, prajituri, dulciuri sau cosmetice!

Comentarii

fashion doctor a spus…
ioi,super!sa scrii review-uri.eu nu am timp sa ajung la sala dalles.pup
Toma Aurora a spus…
Voi reveni cu siguranta, Modniza!
Multumesc! ;X
Gabriela a spus…
Faine cumparaturi, aurora! :)
Ma incanta scrub-ul de corp cu pere si agrise :D
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Gabrielle! Pe mine m-a atras, in primul rand, ambalajul acestui scrub, parca pare proaspat scos din camara bunicii!
alexandru a spus…
wow, aurora, postarea asta a ta m-a incantat pe masura ce am citit! in primul rand, parca am simtit aromele tuturor produselor de ingrijire si prospetimea lor; second, sunt ciocoholica si cum altfel sa nu freamat de neastampar la vederea acelor bunatati; in al treilea rand, mi-ai atins o coarda sensibila cu acea carte : e prima carte pe care am citit-o dupa ce am invatat sa citesc si chiar in perioada asta (suntem la ultimul capitol) i-o citesc fiicei mele - noi o avem intr-o alta editie,cu o coperta albastra, veche biata de ea de cca 25 de ani!
multumesc pentru post! mi-a mers la inima!
(ilda76)
Anonim a spus…
ce de bunatati:) la ce foloseste henna incolora? doar pt stralucire ?
Toma Aurora a spus…
Ilduta, chiar am citit pe ultima coperta a cartii ca parintii nostrtri se dadeau in vand dupa aceasta carte, cand erau de varsta noastra (era vorba de parintii mai tineri totusi, cam de varsta ta).
Imi pare rau daca ti-am starnit poftele...stiu ca esti impatimita dupa cosmetice si ca mereu iti cumperi "bunatati"!
Te astept in curand cu inaugurarea blogului personal!
Toma Aurora a spus…
Kupkake, henna incolora se foloseste pentru par, pentru maini (faci o posta din henna si apa calda si o aplici ca pe o masca timp de 15-20 min), sau pentru cosurile de pe spate si maini(se adauga cateva pliculete de henna in cada cu apa, ori se face tot o masca care se aplica pe spate/maini).
Aceste lucruri le-am gasit scrise pe eticheta!
Te pup!
si eu am fost la targ si mi-am cumparat o crema de fata si una pentru picioare de la Natura Siberica.
Codryna a spus…
Eu sunt la 2 pasi de Sala Dalles si uite ca anul acesta am uitat de targ....dar ma revansez eu maine seara ;)
Katyna a spus…
Ce de bunatati ti-ai luat!
Si mie imi facuse cu ochiul scrubul acela. Poate am timp sa trec pana pe 23 sa vad cu ce ma mai aleg :P
Toma Aurora a spus…
Cristina, sa le folosesti cu placere si sa revii cu impresii!

Codryna, sper sa gasesti multe lucruri pe gustul tau!

Katyna, ma bucur ca am citit din timp postarea ta si astfel am aflat de targ!Multumesc!
beautyroom a spus…
Te invitam la concurs:
http://www.beautyroom.ro/concursuri/concurs-manufaktura_2/25